10
Domaći fudbal

VULETIĆ PECNUO ‘VEČITOG’ RIVALA: Pružićemo priliku igračima Liverpula da se preznoje više nego protiv Zvezde na ‘Enfildu’

Objavljeno: 27.10.18 u 09:56

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u gostima od Liverpula u trećem kolu Lige šampiona.

Rezultat ne tom meču bio je 4:0, a za devet dana biće odigran revanš na našem najvećem stadionu.

Pred taj meč igrači Liverpula treniraće u kampu pratizan, popoularnom ‘Zemunelu’, a potpredsednik Partizana potvrdio je da će crno-beli biti domaćini jednom od najvećih klubova u Evropi.

– Partizanova omladinska škola je poznata kao druga u Evropi, posle Ajaksove. Naš kamp ‘Zemunelo’ je svakako najbolji u Srbiji, verovatno i šire. Nije ni čudo što jedan velikan, petostruki prvak Evrope i finalista prošlosezonske Lige šampiona bira da se pripremi za meč sa Zvezdom u našem domu. Najbolji uslovi omogućiće igračima Liverpula da se verovatno više preznoje nego što je to bilo na prvoj utakmici odigranoj na ‘Enfildu’, rekao je Vuletić u izjavi za Informer.

Čelnik kluba iz Humske naglašava da su svi klubovi koji dolaze u prestonicu doborodšli da se pripremaju na terenima Partizana.

– Oni će imati vrhunske uslove. Nadam se da ćemo posle toga gledati praznik fudbala i dobar okršaj u Ligi šampiona. Partizan pruža mogućnost svim ekipama koje gostuju u Beogradu da koriste naš sportski centar. To je poslovna politika kluba, nemamo razloga da takvom gigantu ne ustupimo na nekoliko sati naš kamp, zaključio je on.

0
0

10 Komentara

  1. Vuleticu pakuj se sa upravom napolje, za zvezdu liverpulu i ne treba extra preznojavanje, nek se spreme u zvezdi za 0:3 pa dolazi im jirgen Klop da postavi na vrata STOP ,pozzzz

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj čovek nije zdrav. Sramota za klub kakav je Partizan da ga predstavlja ovakav tip. Žalosno,umesto da odgovara za loše rezultate pokušava da skrene pažnju sa krupnih problema u klubu,neumesnim komentarima iz kojih izviru zavist,mržnja i ljubomora.

    0
    0
    Odgovori
    • Za mojih 60 godina, i od moje 6 -7godine navijam za Partizan, pamtim i dobre i lose trenutke , ali ne i ovakvu upravu a i ovako los tim.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovaj vise nije ni zanimljiv vec mi dodje da ga zalim.Ne samo njega vec i ljude sa kojima saradjuje. Koliko ih samo boli sto je Zvezda uzela ogromnu kintu i sto igra LS. A najvise ih boli izgleda sto mu iz Zvezde niko ne odgovara. I sada gledajte sta izjavljuje da ne bude posle ovi iz Zvezde poceli. Eto vam prilike da vidite Liverpul posto ga do sada nikada niste videli. Veciti sekundarci

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovaj covek me bas odusevljava. Duhovit je jer jede duhove,lukav je jer jede luk a i mudar je jer se najeo…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter