0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ PRAVA NA KIKS: Partizan sa dva napadača hoće napredak na tabeli

Objavljeno: 27.10.18 u 12:22

Nakon trijumfa poritv ekipe Zemuna u sredu, ekipa Zorana Mirkovića želi da i u domaćem šampionatu nastavi pobednićki niz.

U sastavu zbog povrede nema Danila Pantića, a njegovu ulogu u ofanzivi treba da ima Nemanja Nikolić.

Nije lako juriti bodovni minus iz kola u kolo, a bez prava na kiks, što je i danas od 16 časova zadatak Partizana u Humskoj protiv Napretka. Kruševljani su prošle sezone odneli bod i jasno je da pred izabranicima Zoran Mirkovića delikatan posao. Posle prolaza u Kupu u Zemunu ‘ceh’ je platio Danilo Pantić i moraće da odmara bar sedam dana. Izostaju dugo povredjeni Zoran Tošić, koji je počeo da trenira i Aleksandar Šćekić.

Personalni problemi mogu da budu razlog za promenu koncepcije u narednom periodu, pa da crno-beli ‘pojačaju’ napad. Pored Rikarda očekuje se da nastupi Nemanja Nikolić, a na bokovima ostaju Marko Janković i Goran Zakarić. Bedem ispred kapitena Vladimira Stojkovića ostaće bez promene i protiv bivšeg tima na poziciji levog beka nastupiće Slobodan Urošević.

Projektovan sastav: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valjente, Urošević – Zdjelar, Kosović (Smiljanić), Janković, Zakarić – Nikolić, Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter