4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČEKA SE KAPITEN: Traka kod Stojkovića ako Savić ne može i od starta Ebisilio na megdanu sa Liverpulom (SASTAV)

Objavljeno: 24.10.18 u 11:06

Trener Vladan Milojević je odlučio da pored čvrste defanzive šansu da kreativnom Holanđaninu na sredini terena zajedno sa Krstičićem i Jovičićem.

Težak poraz u Parizu pre tri nedelje je svakako bila poučna lekcija za igrače Crvene zvezde pred večerašnji megdan na „Enfildu“ od 21 čas protiv Liverpula. Igrači su sada na potezu da na slavnom stadionu pokušaju da se pokažu u što boljem svetlu, a da ne budu mnogo opčinjeni „zvezdama“ domaćina Salahom, Maneom, Firminjom. Udarni trio u napadu je mnogo moćan i čvrsta defanziva je deo recepta trenera Vladana Milojevića, koji je kako saznaje HotSport blizu odluke da roviti kapiten Vujadin Savić ne počne meč već Srđan Babić. Duža pauza je izbacila defanzivca iz takmičarskog ritma i ovo je megdan u kojem rizik mora da bude minimalan.

Nema Marka Marina i Milana Rodića, a njihove ulige su namenjene drugim igračima. Lorenco Ebisilio treba da bude adut na sredini terena uz Branka Jovičića i Nenada Krstičića i posle pauze na boku će igrati Slavoljub Srnić i El Fardu Ben iza isturenog napadača Ričmonda Boaćija. Jedino iskustvo sa ovog stadiona ima Milan Borjan, koji je pre nekoliko godina u Ligi šampiona branio gol Ludogoreca i to veoma uspešno, pošto su „redsi“ pobedili pogotkom u finišu meča.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovičić, Krstičić, Ebisilio, Srnić, Ben – Boaći.

0
0

4 Komentara

  1. Nema popravnog, protiv Liverpula, sa Stojkovićem, Jovičićem, Krstičićem, Srnićem, Čaušićem i lim itiranim „kapitalcima“ Benom, Ebesiliom i Boaćijem. Utakmica protiv PSŽ je konačno otvorila oči svim objektivnim navijačima Zvezde, ali ne i treneru Milojeviću, stručnjaku za taktiku „Parkirani autobus u svom šesnaestercu“! Jedna srpska narodna poslovica kaže „Jadna majko, jadnih li svatova“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Oni koji vode Zvezdu možda će jednoga dana shvatiti da Srnić,Ben i Boaći, kao napadački trio, imaju mizeran kvalitet i mogu igrati jedino protiv ekipa iz SLS, koje se nalaze na plej-aut delu tabele! HITNA privatizacija Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  3. Onaj ko na fudbal gleda objektivno videće da Zvezdu vode afro-fanatici koji uporno forsiraju smešne „kapitalce“, bivše rezerviste iz liga, koje zauzimaju od 76-tog do 149-tog mesta na FiIFA rang listi (Coca Cola Fifa World Ranking, http://www.fifa.com). Samarilo, dolazi kao rezervista iz Katara, 95-e lige na FIFA Rang listi, Ben, kao rezervista iz 42-ge grčke lige a njegovi Komori su na 149-om mestu, Ebesilio, dolazi kao rezervista iz 86-e kiparske lige i Boaći dolazi kao rezervista, iz 76-r kineske lige! I mi ćemo sa ovim panjevima za fudbal da igramo protiv Liverpula?! Ovo je materijal za kultni strip „Alan Ford“! Pisano 4 i po sata pre početka utakmice u Liverpulu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter