Delegacija jedne od najmoćnijih vojnih sila na svetu posetila je danas beogradske crno-bele.

[yuzo_related]

Iako posete ove vrste nisu česte, dokaz da su domaći klubovi možda i popularniji dokaz je i ova poseta. Brojna igranja u evropskim kupovima posledjih godina doprinela su imidžu crno-belih, a bratstvo sa jednim od najvećih klubova iz Rusije, moskovskim CSKA, samo je doprinelo popularnosti u ovoj zemlji.

Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije realizovala je 23. oktobra 2018. godine radnu posetu Ministarstvu odbrane Republike Srbije tokom koje su izrazili želju da posete i Fudbalski klub Partizan.

FOTO: FK Partizan

Mešovita delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i oružanih snaga Ruske Federacije obišla je stadion Partizana, uključujući Trofejnu salu kluba, kao i službene prostorije u kojima su ih primili: Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, generalni sekretar Milorad Nikolić, kao i direktor marketinga Predrag Vujović.

FOTO: FK Partizan

Delegaciju Ministarstva odbrane Republike Srbije predvodio je pukovnik Dragan Tatomir, dok je delegaciju oružanih snaga Ruske Federacije predvodio general-major Diljevskij Igor Nikalajevič.

Posle obilaska stadiona u Humskoj 1 delegacija se uputila na SC Partizan-Teleoptik, najmoderniji sportski centar u regionu, na kojem je upriličen koktel za članove delegacije.

FOTO: FK Partizan