Sjajan gest u cilju promovisanja jedne od najboljih domaćih humanitarnih organizacija.

Nakon što je FK Voždovac prvi u srpskom profesionalnom sportu donirao prostor na dresu i na svojim dresovima poneo logo Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, kapiten FK Voždovac napravio je još jedan sjajan gest.


Na inicijativu Miloša Pavlovića napravljena je specijalna kapitenska traka koja na sebi ima logo Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ i FK Voždovac, a koju je on nosio u subotnjoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana u kojoj je Voždovac remizirao sa lučancima 1:1 i tako poslao poruku podrške ovoj Humanitarnoj organizaciji i deci koja se leče.

Humanitarna organizacija ‘Zajedno za život’ jedinstvena je humanitarna organizacija koja putem sportskih akcija sakuplja sredstva za lečenje obolele dece i za godinu dana postojanja već je pomogla u lečenju preko 30-oro dece sa preko četiri miliona dinara.

Više možete saznati na www.zajednozazivot.rs i najbrže pomoći slanjem humanitarne poruke sa kojom tekstualnom porukom na broj 8495 i tako donirati 100 dinara za pomoć pri lečenju obolele dece.