Ove sedmice ekipu Crvene zvezde očekuje gostovanje jednom od najvećih klubova na ‘starom’ kontinentu, a trener Vladan Milojević ima pojedinih kadrovskih problema pred taj duel.

Problem su povrede i pauza kao kod kapitena Vujadina Savića od koga se očekuje da predvodi crveno-bele protiv ‘Redsa’.


Nakon onog u Parizu sledi novo, teško gostovanje za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona. Ekspedicija crveno-belih sutra pre podne odlazi u Liverpul, ali postoje personalni problemi pred put u Englesku. Kako saznaje HotSport probleme sa povredama imaju Marko Marin i Milan Rodić, koji su kao i kapiten Vujadin Savić preskočili dva prethodna meca protiv Dinama iz Vranja i Rada.

FOTO: STARSPORT

Nastup dva bitna šrafa u timu Vladana Milojevića su pod znakom pitanja, a očekuje se da traku nosi defanzivac, koji nije igrao od megdana protiv PSŽ-a. Na lakši udarac žali se i Džonatan Kafu, pa je moguce da ‘karioka’ ostane u Beogradu. Ostaje da se sačeka do sutra ujutru konačan spisak igrača i ako trio bude u kombinaciji svakako da će dobiti glavne uloge na velikoj pozornici. Briga manje je kod Filipa Stojkovića, jer je desni bek spreman za borbu na terenu slavnog protivnika.