1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKOVIĆ PRESEKAO: Pala odluka o statusu jednog od nosilaca igre Partizana!

Objavljeno: 22.10.18 u 10:57

Samo u slučaju ekstra ponude iz Evrope ili Kine uslediće rastanak sa vezistom pre leta 2019. godine.

Svaki trener ima svoju viziju tima, a Partizan hoće da na zimu ojača redove sa nekoliko pojačanja koja se prate, a kako saznaje HotSport trener Zoran Mirković je saopštio da bar do leta treba zadržati Marka Jankovića.

Posle dolaska na klupu legendarnog defanzivca, reprezentativac Crne Gore pre povrede imao je odličan učinak i našao se na meti Sasuola i Đenove. Ipak, šef struke je „naredio“ da vezista ne bude na transfer listi za januar i da samo dobije dozvolu ukoliko iz Evrope ili Kine stigne finansijska ponuda koja se ne odbija za ove strane.

Odlazak Jankovića svakako ne može mnogo da napuni kasu pošto je njegova cena izneđu 1,5 i 2 miliona evra za sada na tržištu, a polovina obeštećenja pripada Olimpijakosu. Grci nisu dobili novac kada su pustili igrača u Humsku već je potpisana klauzula posle dalje prodaje. Pojedinci već nisu u planovima Mirkovića, što treba da bude poznato posle 15. decembra i odlaska igrača na zimski raspust.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter