0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FUTSAL: Ekonomac gazi u ‘eliti’, ali su im ‘klinci’ pali u paklu Banjice (FOTO)

Objavljeno: 22.10.18 u 17:22

Odigrano je nekompletno 6. kolo Prve i Druge futsal lige, Ekonomac je i dalje neprikosoven u ‘eliti’.

U Prvoj futsal ligi nastavlja se trka dva tima Ekonomvca i Nove Pazove. Naravno, šampion Srbije iz Kragujevca je veliki favorit i igra besprekorno. Ekonomac je stigao do šeste pobede u prvenstvu i to od 11:0 protiv Jastrebca u gostima. Prvi pratilac Nova Pazova savladala je FON sa 3:2. U regionalnom derbiju Novi Pazar je pobedio Ivanjicu sa 4:2.

FOTO: SrbijaSport

Za razliku od ‘A’ tima Ekonomca, ‘B’ tim Kragujevčana se na Banjici sapleo u Dugoj futsal ligi. U paklenoj atmosferi dvorane ‘Voždovac’ Banjica i Ekonomac igrali su nerešeno 3:3. Nebesko-plavi su poveli golom Ružičića u 4. minutu, ali je Vasić posle šuta sa distance izjednačio na 1:1. Banjica je ponovo stigla do vođstva u 11. minutu kada je najbolji akter meča Smajlagić pogodio za 2:1. Posle dobre akcije iz prekršaja izjednačio je dva minuta kasnije Stojčevski. Domaćin je ponovo poveo protiv Ekonomca autogolom Vasića u 16. minutu, dobro se branio, ali se igrač gostiju Vasić iskupio i golom u 35. minutu doneo svom timu bod. Valja istaći sjajnu atmosferu na Banjici.

Lider Druge lige Zufo iz Bujanovca poražen je od Bečeja sa 7:5, dok je drugoplasirani Sopot poražen od Požarevca u gostima 6:3.

FOTO: SrbijaSport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter