0
Domaći fudbal

SINIŠA BABIĆ: Imao sam nezgodnu povredu, vukao sam je dugo – ali me je Bog pogledao! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.18 u 11:40

Fudbaleri Radničkog pobedili su Zemun u utakmici 12. kola Superlige Srbije odigranoj na Čairu.

Nišlije su slavile golovima Siniše Babića, a vojvođanin je od strane navijača u Instagram anketi proglašen igračem utakmice. Babić se upisao dva puta u strelce. Prvi gol postigao je na asistenciju Drinčića u 28. minutu, a drugi gol i konačan rezultat postavio je u 42. minutu.

– Bila je jako teška utakmica, po teškom terenu. Protivnik je bio odličan. Imali smo sreću da golove postignemo u prvom poluvremenu i utakmicu privedemo kraju onako kako smo mi želeli. Zemun je ekipa puna kvalitetnih igrača. Mesto na tabeli ne govori o njihovom pravom kvalitetu, rekao je Babić.

Siniša Babić se na teren vratio posle duge pauze zbog neugodne povrede, a današnjom igrom je pokazao navijačima da dobre stvari vredi čekati.

– Sigurno da mi mnogo znači. Imao sam nezgodnu povredu koju sam vukao dugo, namestilo se tako, bog me je pogledao. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu, poručuje Babić.

(Izvor: YouTube/South Media)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter