6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVI DEFANZIVCI SLOŽNI: Koštalo nas očajno prvo poluvreme

Objavljeno: 21.10.18 u 16:25

Nije bilo najbolje raspoloženje u taboru Partizana posle novog kiksa u Superligi Srbije i remija protiv Spartak Ždrepčeve krvi u Kuli.

Mladi štoper crno-belih Svetozar Marković se složio sa izjavom svog trenera Zorana Mirkovića, koji je posle meča istakao da su njegovi igrači protraćili vreme u prvih 45 minuta i ništa nisu radili.

– Loše smo ušli u utakmicu, nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme i mislim da nas je to kośtalo tri boda. U drugom poluvremenu smo se probudili, imali 3-4 šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Mislim da nismo zbog umora i reprezentativnog odsustva mnogih loše ušli u utakmicu već jer smo izgubili par duela na početku i čitavo prvo poluvreme smo pravili greškice. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu. Ekipa Spartaka je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone, promašili su penal i imali možda još jednu šansu – kaže Svetozar Marković.

Njegov saigrač iz štoperske linije Mark Valijente je istakao da, osim lošeg prvog poluvremena, i u napadu je propušteno dosta šansi u drugih 45 minuta.

– U prvom poluvremenu nismo došli do igre kako je trebalo. Tim je morao da pokaže volju za pobedom od prvog minuta. Pričali smo u poluvremenu da nije moguće da igramo tako da oni uzmu svaku drugu loptu i stvaraju šanse, jer nismo bili dovoljno agresivni.

– U drugom poluvremenu je tim pokazao da želi pobedu u ovom meču i stvorili smo dosta šansi. Nažalost, nismo uspeli da zatresemo mrežu i mislim da moramo da nastavimo da treniramo kako bismo napredovali u tom delu – poručio je štoper Mark Valijente.

0
0

6 Komentara

  1. GOSTI NA SVADBI JACE I VISE
    ODIGRAJU NEGO NASI
    FUDBALERA. ILIJEV VAZURO
    I MIRKOVIC ODLAZITE BRE
    VISE. UNAZADILI STE IGRU. ATI ILIJEV DAO SI OBECAJNE
    DA NAPUSTAS AKO NEMA
    TITULE. E PA NEMA. MARS BRE. PROFITERU NESPOSOBNI!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter