2
Domaći fudbal

FOTO: FK RADNIČKI NIŠ

DECENTRALIZACIJA SRPSKOG FUDBALA: Tončev – Želim trofej u Nišu!

Objavljeno: 21.10.18 u 12:23

Istoriju pišu pobednici, a fudbalski klub Radnički ove sezone baš se raspisao. Od dolaska nove uprave, na čelu sa predsednikom sa zamrznutom funkcijom Ivicom Tončevim, „Real sa Nišave“ redom obara rekorde.

Dolaskom Nenada Lalatovića na klupu Nišlija taj trend se nastavio. Fudbaleri Radničkog nakon 12. kola i pobede nad Zemunom već sada mogu da se pohvale da imaju najbolji rezultat na polusezoni u elitnom rangu od svog osnivanja.

Radnički je u sezoni 1973/74. polusezonu završio na prvoj poziciji, ali „Real sa Nišave“ danas ima najbolji odnos pobeda, remija i poraza ikada.

Puleni Nenada Lalatovića do sada imaju 8 pobeda, tri remija i samo jedan poraz, od Crvene zvezde na Marakani.

Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev ne krije zadovoljstvo zbog učinjenog.

– Ne mogu da ne budem zadovoljan, Radnički igra najbolji fudbal u Srbiji. Ne postoji ekipa koja pomisli, „lako ćemo“ kada nam izađe na megdan i veoma mi je drago zbog toga, kaže Tončev.

On se potom osvrnuo na obećanja koja je dao prilikom dolaska u Niš.

– Obećali smo stabilizaciju kluba, obećali smo da će Radnički biti u vrhu srpskog, a što da ne i fudbala na Balkanu. Zadovoljan sam što to nisu bile prazne reči. Nećemo stati, želim da ubrzo u Niš stigne neki trofej. Iskreno verujem da posedujemo kvalitet za tako nešto, poručuje Tončev.

Radnički u sredu gostuje Budućnosti u Dobanovcima u osmini finala Kupa Srbije, a naredne nedelje Nišlije putuju na Banjicu, gde će protiv Rada imati priliku da dodatno poboljšaju svoj učinak na tabeli.

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj Toncev je naj veca seljacina koju sam video!
    Pogledajte ga samo kako se izrazava kako se ponasa …strasno i takvi nam nesto vode u Srbiji.
    GOSPODE BOZE dali je moguce!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter