1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO JOVIČIĆ: Timski duh je prednost Zvezde

Objavljeno: 21.10.18 u 17:10

Crveno-beli su od kraja reprezentativne pauze odigrali dva meča i zabeležili su dve pobede.

Sinoć je na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 12. kola Superlige Srbije savladan Rad sa 3:1, uoči velikog duela protiv Liverpula u trećem kolu Lige šampiona.

– Od kada je trener Milojević preuzeo ovu ekipu svi se vodimo filozofijom da je prva naredna utakmica najbitnija. Do sada smo bili perokupirani domaćim prvenstvom i Kupom, tako da smo sada potpuno fokusirani na utakmicu sa Liverpulom. Ne treba mnogo da pričamo o tom meču, svi znamo o kakvoj se ekipi radi i kakve rezultate oni beleže u poslednje vreme u Premijer ligi. Igrati u Ligi šampiona je izuzetna čast za svakog fudbalera, trudićemo se da se predstavimo u što boljem svetlu – rekao je Branko Jovičić.

Zvezdin vezista veruje da zajedništvo i timski duh mogu da odvedu njegovu ekipu do dobrog rezultata.

– Liverpul sigurno ima odlične individualce, njihovi fudbaleri vrede po sto milion evra, ali naša snaga leži u zajedništvu, moramo kao tim dobro da odigramo. Svi znamo da je fudbal kolektivni sport i ako ekipno odigramo dobro i kompaktno kao što umemo verujem da neće biti mnogo problema. Mi živimo za ovakve utakmice i, od kada smo se okupili prošle sezone, pričamo o Ligi šampiona. Ne treba nam poseban motiv pred ovu utakmicu, sve ovo vreme radimo vredno i naporno kako bismo došli do nivou gde se takmičimo sa najboljima. Sanjali smo Ligu šampiona i sada kada nam se taj san ostvario motivacija nam je na najvišem mogućem nivou.

Navijači su na kraju utakmice pozdravili fudbalere pred put u Livepul.

– Već se ponavljamo, ali navijači su zaista naš dvanaesti igrač, oni su neverovatna podrška. Sada već tradicionalno, na prelep način su nas ispratili na put koji nas očekuje u utorak. To nam zaista mnogo znači. Sever je na svakoj utakmici ispunjen, bodre nas, a mi im vraćamo pobedama – poručio je Jovičić.

0
0

1 Komentara

  1. Sever je na svakoj utakmici ispunjen, kaže Jovičić , ali ne kaže da ostale tribine zvrje prazne i da su iz utakmice u utakmicu sve praznije! Razlog je: nema agrsije u vašoj igri, nema brzine, nema brze tranzicije, nema tempa u vašoj igri, nema presinga, nema kreacije na sredini terena a nosioci igre su šuplji „kapitalci“ koji nemaju kvalitet ni za našu II ligu! Mogu zamisliti kako ćete proći u Liverpulu, sa „kapitalcima“ na terenu! Pa, to je smešno! A, onda će onaj mag koji vodi Zvezdu, u svom filozofskom maniru, izjaviti: Ovo je naša realnost! Ačli, Mrkela je, po završetku prelaznog roka izjavio da je Zvezda dovela sve što je želela za LŠ! Kakvi diletanti vode Zvezdu, sada se najbolje vidi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter