3
Evropske lige

SPAL ŠOKIRAO ROMU: Debitovao Vanja Milinković-Savić i dobio neverovatno glup crveni karton! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.18 u 16:53

Buran meč na rimskom ‘Olimpiku’ završen je trijumfom SPAL-a od 2:0 (1:0), ali i velikom glupošću mladog srpskog golmana.

Malo ko se nadao da će Roma doživeti ‘fijasko’ na svom stadionu od ekipe SPAL-a na čijem golu je danas debitovao Vanja Milinković-Savić. I iako je bio odličan tokom meča, nije ga završio na slavan način.

Gosti su poveli u 38. minutu golom Petanje iz jedanaesterca, koji je prethodno skrivio Pelegrini.

Već u 11. minutu drugog poluvremena Bonifazi je duplirao prednost SPAL-a, dok Roma sa druge strane, danas nije uspevala da poveže svoje redove i savlada Vanju Milinković-Savića.

Sve dok se srpski golman sam nije izbacio sa terena. U 75. minutu je najpre previše odugovlačio i zbog te ‘krađe’ vremena dobio javnu opomenu, a na to je odreagovao tako što je ljutito bacio loptu izvan terena.

Loptu jeste izbacio jer je u njegovom petercu već bila jedna, ali je to učinio zbog očiglednog protesta i ljutnje na arbitra.

Naravno, pritisak sa tribina i igrača Rome doprineo je da mu sudija odmah pokaže drugi žuti karton i pošalje ga u svlačionicu, nakon čega je usledila pauza, jer se brat Sergeja Milinković-Savića tek tada razbesneo.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter