0
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

PREDSEDNIK NAPOLIJA: Smotali pare u džepove, a stadioni se raspadaju!

Objavljeno: 19.10.18 u 21:54

Prvi čovek Napolitanaca Aurelijo De Laurentis govorio je danas o ‘korumpiranim’ političarima koji su pre 28 godina smotali novac u džep.

Predsednik Napolija se vratio na 1990. godinu kada su se širom Italije renovirali i gradili stadioni za predstojeće Svetsko prvenstvo u toj zemlji. On je optužio tadašnje vlasti da su novac smotale u džep, a stadione odradile očajno.

– Stadioni su napravljeni za fudbal, ne za atletiku. Krivi su oni koji vode politiku. Država je za Svetsko prvenstvo 1990. ukrala novac, i napravila loše stadione. Italija treba da bude u rukama preduzetnika, političari nikada nisu razumeli ovu zemlju – iskren je bio De Laurentis.

Povod za ovu priču je svakako višemesečni spor između njega i čelnika Napulja u vezi sa rekonstrukcijom „San Paola“, a čak se spominjalo i igranje mečeva Lige šampiona u Bariju, ali je UEFA navela da stadion gde je Crvena zvezda postala evropski prvak ne ispunjava uslove igranja nekog međunarodnog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter