9
Domaći fudbal

PRVA REAKCIJA: ‘Kralj advokata’ poručio L’Ekpu i doušniku…

Objavljeno: 18.10.18 u 20:42

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je jednog od najboljih francuskih advokata u slučaju navodne afere oko rezultata utakmice PSŽ-a i crveno-belih.

Danas je L’Ekip objavio vest da će čast i obraz Crvene zvezde braniti ugledna pariska advokatska kancelarija čiji je vlasnik takozvani ‘Kralj advokata’ Erik Dipon Moreti. On je dao kratku izjavu povodom celog slučaja.

– Ne postoji nijedan dokaz koji bi mogao da potkrepi optužbe. To je očigledno rezultat anonimnog i zlonamernog delovanja. Identifikovaćemo i tražiti kaznu za sve one koji stoje iza ovih lažnih optužbi – rekao je advokat Crvene zvezde.

Dipon-Moreti (58) i njegov mladi partner Antoan Ve (35) poseduju zavidan renome, čak 144 oslobađajuće presude za svoje klijente, a vodili su i neke od najvećih slučajeva u modernoj istoriji Francuske, među kojima su i odbrane terorista. Zanimljivo, Dipon-Moreti je svojevremeno branio i poznatog francuskog rukometaša srpskog porekla Nikolu Karabatića, kao i njegovog brata Luku, koji su bili optuženi za nameštanje rezultata zajedno sa još nekolicinom rukometaša Monpeljea.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 

0
0

9 Komentara

  1. Gradom kruzi prica da je lazni dousnik jedan srpski politicar.I mnogo njih govori da je u pitanju Ruzic. Koliko je ta prica tacna,zna li neko? Ja iskreno jedva cekam da se slucaj ispita do kraja u nadi da ce ime i prezime laznog dousnika javno biti objavljeno da cela Srbija vidi lopova,prevaranta,spletkarosa,izdajnika i sve ostalo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj advokat nije angazovan zbog odbrane, vec zbog kontratuzbe koja ce da sledi nakon dokazivanja neduznosti kluba. E onda je le ekipa drndala leza u ledja. Odracce im kozu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo jako majstori.Isterajte to do kraja. Neko se ocigledno mnogo zaigrao pa ih je sada uhvatila prpa. Cim se dokaze nevinost kluba,pronaci dousnika/e i javno izaci sa njegovim/njihovim imenom/imenima. Goniti dok ne bankrotiraju bas kao i njihov klub.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jao, breee, ma manite se tog pro-zvezdaskog lobi pisanija! Kao ono evo vidite i veliki advokat kaze…,nasa Zvezda ce sve da pobedi,a dousnike ce da kazni,ahaha. Nije UEFA maciji kasalj, nadje li bilo sta,bice vasara. Za sada Zvezdine revije samo napred!

    0
    0
    Odgovori
      • Za kakvu klevetu?
        Ajde malo ukljucite mozak!!!

        Sta je kleveta?
        Izmisljotina, laz….
        Da li je L’Equipe izneo laz kada je rekao da je UEFA dobila prijavu i da vodi istragu????
        Ocito da nije, kad Zvezda mora da angazuje advokata pred UEFA.
        Dakle, kako tuziti novinu za laz, ako laz nije iznesena???

        Oni su tvrdili da postoji istraga, preneli su o cemu se radi, te da slucaj vodi francusko tuzilastvo….sto su sve CINJENICE.
        A da li ce biti dovoljno dokaza za tuzbu, kaznjavanje ili ce vas novi advokat to uspeti srediti pre…to je vec druga prica.
        Jedno je sigurno, a to je da Zvezda nema koga da tuzi za povredu casti….

        0
        0
        Odgovori
        • Novina je prvo iznela informaciju na osnovu koje je uefa pokrenula istragu a ne obrnuto…

          0
          0
        • Kikeza je saopštio zvanični, da UEFA nije pokrenula ustragu. Pozdrav iskompleksiranima.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter