0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZDRAVSTVENI BILANS: Poznato je kako stoje stvari za bekovima Zvezde nakon obaveza u reprezentacijama

Objavljeno: 18.10.18 u 10:57

Nekoliko fudbalera iz redova šampiona Srbije imalo je obaveze u svojim nacionalnim timovima, a u prvom planu je njihov oporavak i priprema za naredna iskušenja.

Oporavak napreduje po planu, a crveno-beli reprezentativci verovatno preskaču subotnji meč sa Radom na stadionu ‘Rajko Mitic’.

Dve zahtevne utakmice za samo tri dana u dresu Srbije je odradio Milan Rodić, a zbog problema sa mišićem morao je u Bukureštu da napusti teren u finišu meča. U pitanju nije teža povreda i nekoliko dana mirovanja uz lagane vežbe već donose napredak kao i kod Filipa Stojkovića, koji je takođe nastupao za Crnu Goru. Standardni tandem bekova, kako saznaje HotSport, treba da bude spreman za 24. oktobar kada sledi veliki ispit u Ligi šamoiona i gostovanje Liverpulu na ‘Enfildu’.

Posle reprezentativnih obaveza danas sledi okupljanje ekipe i u stroju treba da budu: Ben, Boaći, Degenek, Terzić… Crveno-beli su posle pobede u Kupu nad Dinamom u Vranju, se već prebacili na megdan sa Radom, koji se igra u subotu na stadionu ‘Rajko Mitic’. Ponovo treba očekivati rotacije u startnoj postavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter