4
Domaći fudbal

KONTRAMERA BIVŠEM ZVEZDINOM IGRAČU: Partizan spremio tužbu!

Objavljeno: 18.10.18 u 19:45

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić najavio je tužbu, kako bi se povratio novac skinut sa računa od strane firme koju zastupa bivši fudbaler Crvene zvezde Branko Bošković.

Račun Partizana blokiran je nakon potraživanja novca za transfer Nikole Vujovića iz 2009. godine od strane firme koja je preuzela dugovanja Mogrena iz Budve.

U ime kompanije ‘Bonum’ Branko Bošković je bio ‘krivac’ za blokadu, a kada je Partizanu uplaćen novac za trening kompenzaciju od transfera Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marselja, odmah je skinut i prebačen ‘Bonumu’.

Račun je u blokadi u visini od 140.000 evra, a posle ove transakcije ovoj firmi uplaćeno je 76.000 evra. Dovoljno za odblokadu računa crno-belih, ali i reakciju i kontrameru koju je najavio potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić.

– Crvena zvezda je obavezu prema Partizanu za prodaju Nemanje Radonjića u Marselj ispunila u ponedeljak i račun nam je odblokiran. Čim je to uradila, predstavnik firme ‘Bonum’ Branko Bošković je preko javnog izvršitelja skinuo novac sa našeg računa zbog potraživanja za transfer Nikole Vujovića – rekao je Vuletić za ‘Informer’.

– Mi smo zato spremili kontrameru. Podnećemo tužbu u kojoj zahtevamo da nam se taj iznos vrati dok se ponovljeni proces pred sudom ne završi – kaže Vuletić.

Vuletić smatra da je Partizan u boljoj poziciji u ovoj situaciji.

– Partizan je sada u dobroj poziciji da u svoju korist reši slučaj koji datira iz vremena kada je prethodna uprava vodila klub. Razlog je što Mogren nije mogao da bude tužilac u ovom procesa, jer je 2015. preneo potraživanje na firmu ‘Bonum’ na osnovu naknade štete, a u tom trenutku visina potraživanja nije bila definisana. Sud je to utvrdio tek u januaru 2018 – objasnio je Vuletić.

– Prošli smo monitoring, prijavili obaveze, ništa ne krijemo od evropske kuće fudbala. Izdržavamo se uglavnom od transfera igrača, imamo mnogo manja sponzorska sredstva nego naš rival i u takvoj situaciji svaki dinar nam znači. Pokušavamo da se ponašamo odgovorno i domaćinski. FSS treba da nam prebaci i sredstva koja su stigla iz UEFA za učinak u Ligi Evrope i sa tim možemo mirno da sačekamo Novu godinu zaključio je Vuletić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Dugovi moraju da se vracaju ali dugove moraju SVI da vracaju a ne da ciganima drzava iste oprasta, odnosno da padaju na teret poreskih obveznika. Kome idu pare koje ja uplaćujem na ime poreza svakog dana??? Ne volim generalizovanje ali nekako ne mogu da se oduprem utisku da su navijači zvezde najlicemerniji ljudi na svetu, gori ste od onih poturica što kukaju da su preživeli 10 genocida.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vracajte bre dugove barabe jedne. Navikli prevaranti da ne placaju nikom nista.Pa nije vam to doba Tadica i Karadzica.Jao kada bude UEFA provalila kako muljate i cime se bavite ala ce da bude veselo.Ima da igrate sa Malim Mokrim Lugom. Banatu ste duzni sest miliona za Tosica,oni kao propali,Hajduk Kuli milion za Fejsu, BSK Borci dva miliona za Savica,sada za Vakulka izmisljate price da nemaju pravo da vam traze njihove pare, sada ni ovi za tog Vujovica. Koji ste vi prevaranti. Bagro lopovska

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter