3
Evrokupovi

FOTO: Twitter / Express.co.uk

KLOP U PROBLEMU PRED ZVEZDU: Jedan od glavnih igrača tima operisan

Objavljeno: 18.10.18 u 14:36

Fudbaler Liverpula podvrgnut je operaciji ruke, zbog povrede koju je zadobio na reprezentativnom meču kada je igrao za svoj Senegal.

Operacija u Liverpulu je dobro prošla, ali još nije precizirano kada će fudbaler moći da se vrati svojim redovnim obavezama.

Narednog vikenda u sklopu devetog kola Premijer lige ‘Redsi’ igraju protiv Hadersfilda, a nakon toga sledi im duel trećeg kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde, međutim nije još jasno da li će Sadio Mane biti spreman za bilo koji od ova dva duela. Iz kluba sa ‘Enfilda’ stigla je vest da će njegovo stanje biti praćeno svaklodnevno, što ostavlja prostor da on bude deo tima za naredne mečeve, pa makar i kao rezervista.

Ova povreda Manea nije jedini problem koji je će imati Jirgen Klop kada bude sastavljao ekipu. Napadač i jedan od glavnih igrača tima Mohamed Salah, zatim vezista Nabi Keita i defanzivac Virdžil van Dajk takođe su se povredili tokom oktobarskog reprezentativnog ciklusa i tako  zadali glavobolju Nemcu pred duele u nastavku šampionata i takmičenja u Evropi.

0
0

3 Komentara

  1. Srecno je pobedio psz.i to je to,mozemo ih dobiti i tamo i kod nas,nisu oni nikakav bauk,s njima moze itekako da se igra,losiji su nego prosle sezone.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi se prpa kod klopa,vidi da protiv zvezde nema sta da trazi pa se sada vadi na navodni izostanak igraca,ocigledno je spreman na neuspeh pa sada gradi teren,maksimalno u dvomecu moze da izvuce remi,ako i to bude uspeo,liverpul nije ekipa od koje se treba preterano plasiti,napoli je pokazao kako treba sa njima,samo ih sto vise stusnuti,oni se tada pogube i eto pozitivnog rezultata.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter