8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA VEST ZA PARTIZAN: Lakše se diše u Humskoj!

Objavljeno: 17.10.18 u 09:31

Vrlo brzo je rukovodstvo crno-belih reagovalo i konačno uspelo u nameri, pa je račun kluba ponovo odblokiran!

Od 25. septembra račun Fudbalskog kluba Partizan bio je u blokadi zbog minusa od preko 17.000.000 dinara, odnosno nešto manje od 150.000 evra koliko iznosio dug za transfer bivšeg igrača Nikole Vujovića, a zbog kog je zahtev podneo bivši igrač Crvene zvezde Branko Bošković.

Međutim, kako je pre dva dana stiglo 9.000.000 dinara na ime prve rate zbog trening kompenzacije na ime transfera Nemanje Radonjića u Olimpik iz Marseja, odmah je učinjeno sve kako bi račun bio odblokiran.

I uspeli su čelnici crno-belih, pa se sada na sajtu Narodne Banke Srbije može videti da je iznos blokade ‘na nuli’.

Podsetimo, sporan je bio transfer iz 2009. godine, kada je Vujović stigao u Partizan iz Mogrena iz Budve. Tada je od celog transfera koji je iznosio 400.000 evra uplaćena polovina, a kako se klub ugasio, sva potraživanja preuzeo je Bošković kao poverilac firme ‘Bonum’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

8 Komentara

  1. @Moze i sa mesom Ko kaze da je za 24 sata trebalo da bude na nuli… 4 godine smo se mucili sa APR-om a kakve su finansije u Partizanu to nikada necemo znati je Partizan ne objavljuje svoje poslovanje nego samo poteze pitanje kad stignu tuzbe

    0
    0
    Odgovori
    • Имаш на нету паре од државе и трошкове за обје екипе па види разлику. Све је јавно. И то колико сте се ,,мучили” и како сте ,,изашли” из кризе

      0
      0
      Odgovori
      • trazio sam i gle cuda nista o partizanu nisam nasao dok za zvezdine finansijske troskove i prihode nema novine koja to ne objavljuje … tako da molim te daj mi informacije kako ste dobili stadion kako ste prosli sa APR-om i najvaznije za koliko su dolazili vasi igraci u vas klub

        0
        0
        Odgovori
    • Ovde je rec o dinarima…Kako je moguce da KK FMP 2 sa 22 miliona eura duga za 24 sata bude na nuli a za FK necu nista ni da pitam jer tamo je tek muljanje sa mnogo,mnogo…vecim ciframa!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Da Oni imaju COVICA HUDINI I PUN BANKOMA.
        UVEK IM SU SPREMNI
        DJAKOVI. VODJA NA GOTOVS
        LAKO JE NIMA. BELI MEDVEDI.

        0
        0
        Odgovori
    • E TU JE RAZLIKA. MI NA SILU
      A VI NAMESTENO PRVENSTVO DAMO DA BI BILI PRVI DO TRECE ZVEZDICE. TO JE I VAS VELIKI
      VODJA REKAO. ZATO NISMO
      ISTI. GARAGAN OSTAJE GARAGAN.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter