0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OVERA PLASMANA: Đorović pruža šansu rezervistima na poslednjem meču kvalifikacija (SASTAVI)

Objavljeno: 16.10.18 u 17:21

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas igra poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se narednog leta igra u Italiji i San Marinu.

Selektor Goran Đorović odlučio je da na meču protiv Jermenije koji počinje u 18 sati pruži šansu igračima koji do sada nisu mnogo igrali.

Nakon nerešenog rezultata pre četiri dana protiv Austrije selekcija Srbije i teroijski potvrdila je plasman sa prvog mesta na završni turnir. Utakmica protiv četvrtoplasirane ekipe Jermenije, iako takmičarska slobodno može dobiti epilog prijateljske jer su oba tim ‘završila posao’. Iako sam meč nema veliki značaj ujedno je i dobra prilika da se selektor Đorović oproba joše neke igrače koji će mu biti na raspolaganju za Evropsko prvenstvo.

Đorović je odlučio da na klupi ostavi momke koji su izneli veći deo kvalifikacija i koji iza sebe imaju naporne mečeve u klubovima, kao što su na primer napadač Luka Jović ili vezista Partizana Danilo Pantić. Takođe i vezista Rozenborga Đorđe Denić nije u protokolu, a kapiten tima Vukašin Jovanović dobio je ‘slobodno’, dok traku oko ruke na ovom meču nosiće desni bek Milan Gajić, a evo i kompletnih sastava ekipa:

SRBIJA: Rosić – Terzić, Ćalasan, Stevanović, Gajić(K) – Mesarović, Đorđević, Ilić – Adžić, Zlatanović – Šaponjić

Rezerve: Ostojić (G), Jovanović, Jović, Lambulić, Makrović, Mićin, Pantić

JERMENIJA: Avagijan – Hakobijan, Kartašjan, Nazarijan, Terterijan – Hakobijan, Hajrapetijan, Margarijan – Pogosijan, Agekijan, Arekelijan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter