1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čuakrički

BORIS KOPITOVIĆ: U Beogradu do prvog mesta!

Objavljeno: 16.10.18 u 14:34

Defanzivac Čukaričkog i reprezentacije Crne Gore Boris Kopitović govorio je za klupski sajt o prethodne dve nedelje i dvoboju sa Srbijom u Ligi nacija.

Boris Kopitović je nastavio da trese mreže. Iako igra na poziciji štopera, ove sezone je postigao već četvrti gol. Prethodna tri u dresu Čukaričkog Super ligi Srbije, poslednji u nizu u Viljnusu, na gostovanju njegove selekcije Crne Gore Litvaniji. Bio je to gol u njegovom stilu, posle kornera sa desne strane Šćekić je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je bio, ko drugi, nego Kopitović, koji je takođe glavom sproveo loptu u mrežu ekipe sa Baltika.

– Prvi gol za reprezentaciju, zaista neopisiv osećaj! Sigurno moj najdraži pogodak u karijeri – istakao je na početku razgovora Boris Kopitović, koji je prethodno u dresu Čukaričkog pogađao protiv Mačve, Voždovca i Napretka.

Osvrnuo se potom prvotimac Čukaričkog i na meč koji je presedeo na klupi, protiv Srbije u Podgorici.

– Taj susret nije pokazatelj naših pravih vrednosti. Srbija je ušla u meč mnogo bolje, a mi nismo uspeli da realizujemo ono što smo nameravali. Naglasio je potom Kopitović da je već u Viljnusu sve bilo prema planovima njegove selekcije. – Protiv Litvanije je sve došlo na svoje. Znali smo kako protivnik igra znali smo šta treba da radimo i na terenu smo to sproveli.

Crna Gora je iskoristila remi Srbije sa Rumunijom u Bukureštu, te je pobedom u Litvaniji dva kola pre kraja takmičenja u grupi prišla Orlovima na bod zaostatka.

– Za prvo mesto ključan će biti meč u Beogradu, naravno. Misim da možemo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Podgorici, da pokažemo mnogo više, pa neka bolji pobedi. Mi ćemo svakako dati sve od sebe – naglasio je Kopitović.

0
0

1 Komentara

  1. Da ti se đede digne i pročita ovaj tvoj intervju, odrekao bi se časnog srpskog prezimena Kopitović, iiz sela Goričani, iz
    Zete!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter