2
Domaći fudbal

VUČIĆ O UTAKMICI U PARIZU: Predsednik veruje u nevinost Zvezde, ali je govorio i o mogućim kaznama za počinioce

Objavljeno: 15.10.18 u 14:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas povodom navodnih optužbi na račun Crvene zvezde, a vezano za utakmicu koja je igrana protiv PSŽ-a u Parizu.

On je nakon sastanka sa premijerkom Anom Brnabić naglasio da je skeptičan po tom pitanju, ali je dodao da će svaka moguća umešanost u ovaj slučaj biti drastično kažnjena.

Takođe Vučić je rekao i da će državni organi naše zemlje sarađivati sa Interpolom, ali i istražnim organima u Francuskoj, te je naglasio i da je po njegovom mišljenju to ‘još jedan trik’.

– Ako je to neko učinio – biće najstrože kažnjen. Ali ja mislim da je to samo još jedan od trikova. Otom-potom, rekao je Vučić.

Povodom pisanja francuskih novina o navodnom klađenju jednog od čelnih ljudi kluba iz Ljutice Bogdana da će na ovom meču Crvena zvezda izgubiti sa pet ili više golova, predsesnik naše zemlje rekao je da je obavešten da Interpol vodi postupak, kao i to da bi u toku današnjeg dana ta saznanja trebalo da budu predočena srpksog policiji.

– Da li će da ih isporuče, to ćemo videti, kazao je on i naglasio da je skeptičan prema čitavoj priči, ali i da će sve biti ispitano.

FOTO: STARSPORT

Vučić naglašava da će organi zaduženi za te radnje u našoj zemlji ostvariti svaku moguću saradnju sa kolegama iz Evrope kako bi istina izašla na videlo.

– Policija je dobila informaciju od Interpola da se vodi određeni postupak. Rekli su im da su sve informacije kod francuske policije. Danas očekujemo da naša policija dobije određene informacije, zaključio je Vučić.

Istragu o ovom slučaju pokrenulo je francusko Tužilaštvo, kao i Evropska kuća fudbala (UEFA) koja već vodi postupak. Sve to bi trebalo da dokaže da li ima istine u pisanju pre svega ‘L’Ekip’-a, ali i drugih medija širom Evrope. Iz Ljutice Bogdana stigao je demanti svega navedenog, a ostaje da se u narednom periodu dokaže nevinost ili suprotno…

Sve najvažnije vesti iz sveta sporta možete pratiti na najposećenijoj Instagram stranici kod nas.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter