Veoma bogat, ali polovično uspešan dan za srpske sportiste, ipak Novak Đoković nas obradovao četvrtom titulom u drugom delu sezone.

Krenućemo od najveselije vesti, a ona glasi da je Novak Đoković ponovo pokorio Šangaj. Zanimljiv detalj bio je po završetku meča kada je pokušao Ćorića da nauči kineski jezik. Evo kako su se posle radovali u svlačionici srpskog asa.

Odbojkašice Srbije pobedile su Japan u prvom meču treće faze Svetskog prvenstva. Košarkaši Partizana su posle dve pobede doživeli prvi poraz u ABA ligi. Kada smo kod crno-belih da pomenemo intervju Marka Valijentea za ‘AS’. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, onda govorimo o interesovanju jednog kluba za Milana Rodića.

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da pobede Rumuniju. Tragičar je bio Tadić, promašio je penal. Krstajić je posle meča imao pitanje za novinare. Crna Gora je pobedila, te se naša grupa veoma zakomplikovala.

Dušan Savić govorio je o pisanju L’Ekipa o navodno nameštenoj utakmici Lige šampiona, a budući fudbaler Crvene zvezde je postao rekorder.