0
Domaći fudbal

‘MARAKANA’ DOSTUPNA SVIMA: Specijalna mesta na stadionu ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 14.10.18 u 18:23

Fudbalski klub Crvena zvezda je napravio veliki korak kako bi omogućio i osobama sa invaliditetom da sa stadiona „Rajko Mitić“ prate utakmice crveno-belih.

Zvezda je na svom sajtu izbacila upustvo kako doći do mesta namenjenih osobama sa invaliditetom:

Crvena zvezda je nebrojeno puta do sada pokazala društvenu odgovornost i podržala mnoge nepravedno marginalizovane organizacije i pojedince. Svesni uticaja koji kao najveći klub na Balkanu imamo u javnosti, trudimo se da u svim segmentima budemo korak ispred drugih.

Vođeni željom da omogućimo apsolutno svim svojim pristalicama da nesmetano bodre naš klub, unapredili smo aktivnosti koje su započete pre mnogo godina. Sve osobe sa težim oblicima invaliditeta mogu da bodre voljeni klub sa naše istočne tribine. Za sve njih je obezbeđen poseban prilaz sa istočne strane stadiona “Rajko Mitić” kao i 82 specijalna mesta sa kojih mogu da prate utakmice crveno-belih. Ulaz je na kapiji broj 19, a imamo obezbeđenih i 10 mesta za vozila koja dovode naše navijače na utakmicu.

Da bi svoj klub podržali sa tribina stadiona u Ljutice Bogdana, potrebno je samo da pošalju zahtev koji sadrži njihovo ime, prezime i matični broj, kao i iste podatke za njihovog pratioca na mail adresu nevena.dragojlovic@crvenazvezdafk.com

Sve osobe kojima bude odobren zahtev imaće pravo na besplatan ulaz na utakmice, kao i njihovi pratioci. U okviru akcije biće moguća prijava za svaku utakmicu, kako na internacionalnom nivou, tako i na domaćoj pozornici.

Ako mislite da ne možete pojedinačno da ostvarite svoju želju kontaktirajte neka od udruženja koja već imaju saradnju sa nama:
Klinika za rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”
Savez distrofičara Srbije – predstavništvo u Užicu
Specijalna bolnica za rehabilitaciju i protetiku
Nacionalni sportski savez slepih i slabovidih

Uvek i svuda uz svakog navijača crveno-belih,
vaša Crvena zvezda, stoji na sajtu tima iz „Ljutice Bogdana“.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter