0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA NACIJA: Zakuvalo se, Crna Gora demolirala Litvaniju (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.18 u 22:44

U drugom meču 4. kola četvrte grupe ‘C’ Lige nacija Crna Gora je kao gost savladala Litvaniju 4:1 (3:0), čime se situacija veoma zakuvala.

Tek sada vidimo koliko je važno bilo pobediti Rumuniju, jer se posle remija u Bukureštu i velike pobede Crne Gore u Viljnusu situacija u našoj grupi veoma zakomplikovala.

Crna Gora je odigrala maestralno prvo poluvreme protiv Litvanije. U 10. minutu je Vešović sjajno izbacio Mugošu, a ovaj na leđima nosio svog rivala i zatresao mrežu. Litvanija se posle toga otvorila, stvorila je nekoliko šansi, baš kao i ‘sokolovi’, da bi u 35. minutu fudbaler Partizana Šćekić centrirao, a štoper Čukaričkog Kopitović pogodio za 2:0. Do kraja prvog dela utakmice Crna Gora je postigla još jedan gol, a strelac sa penala bio je Mugoša.

Drugo poluvreme bolje je otvorila Litvanija, imala je nekoliko dobrih šansi, dok su sa druge strane po jednu promašili Simić i Bećiraj. U 86. minutu Bećiraj je sjajno centrirao spoljnom, a drugi fudbaler Čukaričkog Zorić pogodio za 4:0. Litvanija je počasni gol postigla u 88. minutu preko Baravjakasa.

Srbija je i dalje prva u grupi sa osam bodova, bod manje ima Crna Gora, dok je Rumunija treća sa šest poena. Srbija i Crna Gora igraju 17. novembra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Liga nacija, C divizija

Grupa 4

Rumunija – Srbija 0:0
Litvanija – Crna Gora 1:4 (0:3)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Do kraja:

17.11 Srbija – Crna Gora
17.11 Rumunija – Litvanija

20.11 Srbija – Litvanija
20.11 Crna Gora – Rumunija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter