0
Fudbal

LIGA NACIJA: Biragi u finišu za slavlje Italijana, Izrael siguran protiv Albanije (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.18 u 22:54

Mečevima koji su počeli od 20.45 časova po srednjeevropskom vremenu spuštena je zavesa na današnji program novog takmičenja koje organizuje  UEFA.

Derbi današnjeg programa koji je igran u Poljskoj razočarao je ljubitelje ‘najvažnije sporedne stvari na svet’u jer je okončan pogotkom u finišu meča.

Iako su oba tima izašla u najjačem sastavu, gledaoci su imali priliku da vide samo jedan pogodak. Gleadajući statistiku možemo zaključiti samo jedno, Italija je igrala ‘viktorije’ pred golom Šćešnog, ali im se to nije isplatilo tokom većeg dela utakmice jer su imali skoro 70 odsto vremena loptu u svojim nogama, što su tek pri samom kraju i materijalizovali.

U prvom poluvremenu Lorenco Insinje nije iskoristo dobru šansu koju je imao, ostao je zamalo neprecizan, a nakon samo nekoliko minuta Kijelini je pokušao glavom, ali je Šćešni pokazao da ima odlične reflekse. Krajem prvog dela Florenci je izašao sam ispred golmana, ali je šutirao pravo u njega. Prvu dobru šansu domaća ekipa imala je u 58. minut kada je Grosicki šutirao, a Donaruma odbranio. Do pobedonosnog gola gosti dolaze u drugom minutu nadoknade vremena, strelac je bio igrač Fjorentine Kristijano Biragi, a asistent Lasanja.

(VIDEO:YouTube/VanSportsHD 2)

Selekcija Izraela lako je na kraj izašla protiv selekcije Albanije, a domaći su slavili rezultatom 2:0 na ‘Toto Tarner’ stadionu u Ber Ševi. Domaća ekipa do vođstva dolazi veoma rano, a strelac je u 8. minutu igre na asistenciju Haruša bio napadač KPR-a Tomer Hamed. Konačan rezultat domaći postavljaju u finišu u utakmice, a strelac je u 83. minut igre bio Dija Saba i time svojoj ekipi doneo tri boda.

(VIDEO:YouTube/RealFootball)

LIGA NACIJA, 4. KOLO:

Grupa A

Poljska – Italija 0:1 (0:0)
(Biragi 90+2)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C

Izrael – Albanija 2:0 (1:0)
(Hemed 8, Saba 83)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter