Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u Bukureštu 0:0 sa Rumunijom, sve je izgledalo odlično, ali falio je taj gol.

Povezane vesti

Bolje ‘orlove’ nismo gledali duže vreme, ali kad neće, onda neće. Rumunija se pred svojih 50 hiljada navijača izvukla protiv Srbije, a evo šta je posle meča rekao selektor Mladen Krstajić.

– Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, a što se tiče nas ponovili smo izdanje iz Crne Gore, momci su pokazali da imaju kvalitet i karakter. Promašili smo i penal, možda možemo da budemo i nezadovoljni jer smo zaslužili i više.

Jedno od pitanja naših novinara u Bukureštu bilo je vezano za neizvršenu treću izmenu, to jest za Aleksandra Prijovića koji ponovo nije dobio šansu.

– Mislim da smo imali kontrolu igre 90 minuta, možda smo mogli i treću izmenu, ali ulaskom Sergeja imali dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrom. Ovo je ipak takmičarska utakmica, na svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. Odluka je moja i tako će biti ubuduće – istakao je Krstajić.

O promašenom penalu Tadića je bio kratak.

– Sve je sastavni deo igre, ne mogu ništa da mu zamerim, to su stvari koje se dešavaju.

Na kraju selektor je istakao da je sve u rukama Srbije i da se ‘orlovi’ pitaju ko će u ‘B’ Ligu nacija.

– Da sačekamo duel sa Crnom Gorom. Sve držimo u svojim rukama, tako i treba da se ponašamo. Mi smo prvi na tabeli – rekao je Krstajić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.