0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ O TREĆOJ IZMENI PRIJOVIĆU: Ne može vam Bog ugoditi!

Objavljeno: 14.10.18 u 19:04

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u Bukureštu 0:0 sa Rumunijom, sve je izgledalo odlično, ali falio je taj gol.

Bolje ‘orlove’ nismo gledali duže vreme, ali kad neće, onda neće. Rumunija se pred svojih 50 hiljada navijača izvukla protiv Srbije, a evo šta je posle meča rekao selektor Mladen Krstajić.

– Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, a što se tiče nas ponovili smo izdanje iz Crne Gore, momci su pokazali da imaju kvalitet i karakter. Promašili smo i penal, možda možemo da budemo i nezadovoljni jer smo zaslužili i više.

Jedno od pitanja naših novinara u Bukureštu bilo je vezano za neizvršenu treću izmenu, to jest za Aleksandra Prijovića koji ponovo nije dobio šansu.

– Mislim da smo imali kontrolu igre 90 minuta, možda smo mogli i treću izmenu, ali ulaskom Sergeja imali dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrom. Ovo je ipak takmičarska utakmica, na svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. Odluka je moja i tako će biti ubuduće – istakao je Krstajić.

O promašenom penalu Tadića je bio kratak.

– Sve je sastavni deo igre, ne mogu ništa da mu zamerim, to su stvari koje se dešavaju.

Na kraju selektor je istakao da je sve u rukama Srbije i da se ‘orlovi’ pitaju ko će u ‘B’ Ligu nacija.

– Da sačekamo duel sa Crnom Gorom. Sve držimo u svojim rukama, tako i treba da se ponašamo. Mi smo prvi na tabeli – rekao je Krstajić.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter