1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ODIGRAO ODLIČNO: Murinjo gledao Milenkovića, ali je neko došao da mu ga ‘ukrade’…

Objavljeno: 12.10.18 u 15:10

HotSport je jutros otkrio po koga je Žoze Murinjo došao u Podgoricu, ali bi mogući transfer u Mančester junajted mogao da se ‘iskilavi’.

Specijalni je na stadion Pod Goricom došao zbog Nikole Milenkovića i Sergeja Milinkovića-Savića. Drugi se nije naigrao fudbala, jer je ušao sa klupe, dok je nekadašnji fudbaler Partizana imao sjajnu rolu. Nikola Milenković se sigurno našao u tefteru Murinja, ali ne samo njega…

Kako javlja ‘San’, Totenhem je takođe sinoć gledao Blekija. ‘Pevci’ u Srbinu vide idealnu zamenu za Tobija Aldervajrelda. Cena koju je Totenhem spreman da plati glasi 35 miliona evra. Videćemo ko će biti brži i konkretniji u pregovorima sa Fiorentinom koja je Milenkovića platila Partizanu svega 5,1 milion evra.

0
0

1 Komentara

  1. Cena mu je mnogo veca od 30 miliona jer da su hteli da uzmu te pare onda bi jos letos pustili Blekija u Madrid kod Simeonea.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter