2
Domaći fudbal

REŠENJE KOMISIJE: Evo gde će se igrati utakmica Dinama i Crvene zvezde

Objavljeno: 11.10.18 u 10:19

Komisijia Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o tome gde će se igrati kup utakmica između šampiona države i novajlije u Superligi.

Definitivno sledi spektakl na jugu Srbije, a meč Kupa Srbije sa Zvezdom je na programu sledeće srede od 16 časova.

Odloženi meč prve runde Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde definitivno će se igrati naredne srede u Vranju. Ovakvu odluku, kako saznaje HotSport doneli su članovi komisije FS Srbije na čijem čelu je Miodrag Janković. Rešenje je palo za stolom, pošto je domaćin ovog megdana, svoje prvenstvene mečeve igrao u Surdulici. Procenjeno je da uz male korekcije stadion i teren mogu da ispune minimalne standarde, a da će bezbednost biti na visokom nivou. Ova vest ovradovaće mnoge pristalice dva kluba tako da se očekuju pune tribine stadiona ‘Jumko’.

Spektakl je zagarantovan na jugu Srbije, a još samo treba da se utanači početak i za sada je izvestan termin od 16 časova, pošto prema propozicijama, ukoliko ne bude pobednika posle 90 minuta slede jedanesterci. Na objektu u Vranju nema reflektora, te bi to moglo u slučaju dužeg trajanja utakmice da predstavlja problem.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter