0
Fudbal

STEVAN JOVETIĆ: Utakmica je blizu, a niko od drugara iz Srbije se ne javlja…

Objavljeno: 10.10.18 u 15:43

Najbolji fudbaler Crne Gore ističe atmosferu, zajedništvo i navijače kao ključnu prednost u meču protiv Srbije u četvrtak uveče.

Bivši kapiten Partizana i igrač Mančester sitija, Fiorentine, Intera i sada Monaka rekao je da je jedva čekao okršaj sa Srbijom.

– Dugo vremena svi čekamo utakmicu sa Srbijom, nadam se da ćemo da se predstavimo u pravom svetlu. Srbija je odlična reprezentacija, ne bih nikoga izdvajao. Imaju sjajne individualce, ali na nama je da ih onemogućimo. Nikada nisam voleo da pričam o protivniku. Mislim da je uvek do nas – izjavio je Stevan Jovetić pred sutrašnji meč u Podgorici.

Jovetić je bio povređen, ali se ipak oporavio za najverovatniji duel za prvo mesto u grupi. Ipak, neće biti Stefana Savića.

– Sada sam spreman. Bio sam na raspolaganju Monaku na poslednjoj utakmici, trenirao sam normalno. Krivo mi je što Stefan neće da igra, zato ćemo da igramo za njega. Čuli smo se, nedostajaće nam mnogo.

Ipak, ranije se čuo i sa prijateljima iz reprezentacije Srbije. Ali…

– Imam dosta drugova tamo, biće malo neobično. Ali, biće spektakl. Na nama svima je da uživam. Čuli smo se ranije, pričali o utakmici, ali kako se utakmica približava niko se ne javlja. Možda se jave posle – nasmejao se Jovetić.

– Nije odlučujući meč, jer posle meča sa Srbijom imamo još tri utakmice. Svaka prva je najbitnija, idemo stepenicu po stepenicu, pa ćemo da vidimo gde smo – rekao je Jovetić i poručio da su navijači, atmosfera i zajedništvo glavne prednosti ‘sokolova’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter