2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Srbija bez još jednog važnog igrača ide u Podgoricu i Bukurešt!

Objavljeno: 10.10.18 u 11:22

Posle Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića i Nenada Krstičića, Mladen Krstajić je ostao bez još jednog aduta za duele sa Crnom Gorom i Rumunijom.

Sve teži posao je pred ‘orlovima’. Selektor Mladen Krstajić ostao je bez još jednog veoma važnog aduta. Adem Ljajić neće igrati protiv Crne Gore u Podgorici i Rumunije u Bukureštu.

Naime, fudbaleru Bešiktaša stradao je primicač desne noge. Posle pregleda lekara odlučeno je da se vrati u Istanbul i da klub preuzme brigu o njegovom oporavku.

Adem Ljajić je odigrao 33 utakmice za reprezentaciju Srbije i postigao je šest golova. Sada je tek vezni red Srbije pod znakom pitanja…

Sa aerodroma ‘Nikola Tesla’: Petar Lazić

0
0

2 Komentara

  1. Uz dužno postovanje prema Kolarovu,matiću,Ljajicu.. srbiji treba mladost a ne krhe kosta i kočnice progrèsa mladjih i pretalentovanih igrača. Bravo za selektora Krstajića ! Moja prognoza sutrašnjeg meča Mitrovic 2,Tadić 1,prijovic 1 …CG (bećiraj ili Jankovic 1)..skor krajnji 1:4 ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter