5
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT

OHRABRUJUĆE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-beli bi mogli uskoro da dobiju veliko pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.18 u 17:53

Zoran Mirković bi u narednom periodu mogao da dobije još jednog sjajnog igrača kao opciju u borbi za titulu šampiona Srbije.
Partizan u domaćem šampionatu zaostaje za Crvneom zvezdom sedam bodova posle 11 odigranih kola, ali bi za nekoliko nedelja mogao da dobije izuzetno vredno pojačanje koje bi moglo da bude veoma značajno za nastavak sezone.

U pitanju je Zoran Tošić, fudbaler crno-belih koji je još od avgusta van terena zbog povrede kolena. Ipak, povratak se, po svemu sudeći, bliži:

– Fudbaler Partizana Zoran Bambi Tošić u pratnji klupskog doktora Ilije Rosića posetio je čuvenu kliniku u Ausburgu i doktora Ulriha Beniša kako bi prošao poslednju kontrolu posle operacije kolena koja je urađena pre dva meseca. Doktor Beniš je zadovoljan tokom oporavka, što je potvrdio i doktor Ilija Rosić.

– S obzirom na to da je povreda kolena bila teže prirode, u ovom momentu je primetan minimalni otok, a uz terapije i vežbe sa fizikalnom medicinom i rehabilitacijom možemo da se nadamo brzom povratku na teren, za nekoliko nedelja, rekao je Rosić.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Povratak popularnog Bambija se bliži.

 

0
0

5 Komentara

  1. Da je pravde i normale, Partizan bi lako sa malim minusom u bodovima,ovako …..gotovo da je nemoguće ciganiju zadržati. Ipak, valjda će neki klub da se odvaži i protiv nih odigra takmičarski i pošteno….

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan moze da se bori za titulu tamo negdje zajedno sa Teleoptikom u ovom takmicenju sa Zvezdom nema sta da trazi titula je osvojena od strane Zvezde vec u prva tri kola..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter