0
Fudbal

ROBERTO MANĆINI: Baloteli će se vratiti u reprezentaciju!

Objavljeno: 08.10.18 u 22:45

Selektor Italije Roberto Manćini uverava tamošnju javnost da je samo pitanje vremena kada će se Mario Baloteli vratiti u reprezentaciju.

Super Mario je igrao u utakmicama Lige nacija protiv Poljske i Portugalije, ali nije pomogao Azurima. Potom je zapao u krizu i čak je sklonjen iz prvog tima Nice. Zbog toga ga selektor Roberto Manćini nije pozvao za prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom i tri dana kasnije Poljskom u ‘A’ Ligi nacija. Takođe, na spisku se nije našao ni Beloti.

– Trenutno nisu u dobroj formi, ali su deo grupe i vrata su svima otvorena. Kada budu na 100 odsto, biće ponovo pozvani.

Manćini je zatražio strpljenje, pošto gradi ekipu, nakon što reprezentacija nije uspela da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

– Navikli smo na kritike, reč strpljenje nije deo našeg fudbalskog rečnika. Znali smo da neće biti lako, ali uz naporan rad sastavićemo dobar tim. Igranje u Ligi nacija je bolje od igranja prijateljskih utakmica, a glavni cilj je plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter