0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LAZAR ZLIČIĆ: Posle pauze samo dobri rezultati

Objavljeno: 08.10.18 u 15:25

Lazar Zličić je sigurno jedan od momaka koji nije samo budućnost, već sadašnjost Voždovca, ali srpskog fudbala.

Nakon debija u dresu ‘zmajeva’, povećava i minutažu i broj utakmica, a na samom terenu uveliko pokazuje raskošni talenat na terenima Superlige.

– Drago mi je šta dobijam sve više minuta u dresu Voždovca, a treniram i nadam se da će uskoro doći trenutak kada ću početi u prvih 11 – započeo je Zličić razgovor za klupski sajt.

Nakon dinamičnog perioda, sledi pauza, Zmajeve ništa ne može poremetiti, a dobro raspoloženje je zaštitni znak u taboru Voždovca.

– Atmosfera je odlična, angažovanost svih igrača je na visokom nivou, odlično se trenira i čvrsto verujem da će uskoro i rezultati krenuti na bolje da dolaze i da ćemo se ubrzo približiti poziciji koja nas zanima, a to je plej-of.

Iza Zmajeva je kovertiran meč sa Partizanom.

– Dosta zahtevna utakmica u kojoj su nijanse odlučivale. Svi znamo, da smo iskoristili prilike koje smo imali na samom početku meča da bi tok utakmice bio drugačiji. Ovako, poraz je nerealan i visok i mislim da nismo to zaslužili. Situacija na terenu se nije odvijala povoljno po nas, ali verujem da će nam se vratiti u nekoj od narednih utakmica.

Partizan je prošlost, dolazi Mladost.

– Lučanci nam dolaze u goste, a mi ćemo ići na tri boda, kao i u svakoj utakmici, pre svega jer igramo kod kuće i pred svojom publikom. Verujem u ekipu i verujem da možemo to da ostvarimo, te posle Radnika da nastavimo niz nepobedivosti na svom terenu i da pravimo od našeg stadiona neosvojivu tvrđavu! Takođe, očekujem i prvenac u dresu Voždovca i da počnemo polako da se sve više radujemo – jasan je Lazar Zličić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter