1
Evrokupovi

UEFA ODLUČUJE: Vlado Glođović zatvara Maksimir! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.18 u 23:55

Fudbalski klub Dinamo očekuje teška kazna zbog ispada koje su njegovi navijači napravili u Briselu pre tri dana u 2. kolu grupne faze Lige Evrope.

‘Modri’ su slavili u Briselu sa 2:0 protiv Anderlehta, ali će u nastavku takmičenja najverovatnije igrati bez pomoći publike. Naime, UEFA je otvorila istragu protiv Dinama zbog isticanja ustaških simbola. Bed Blu bojsi su sve vreme isticali, pa sklanjali sporne simbole koji veličaju ustaštvo, ali to nije moglo da promakne delegatu na tom meču, a našem sudiji Vladi Glođoviću. Takođe, sporne transparente videla je FARE (Fudbal protiv rasizma u Evropi).

Ipak, u Dinamu su zahvalni Glođoviću što je upozorio upravu kluba, te su oni na vreme obavestili svoje navijače da ih sklone. Dinamo se nada da će biti kažnjen jednom utakmicom bez prisustva publike, a to je duel sa Spartakom iz Tranve. Slovaci su takođe kažnjeni, te će se i meč u Trnavi igrati pred praznim tribinama.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je postalo više nego jadno od strane uefa ne vodi više nikuda pravi se pozorišna atmosfera na stadionima fudbal se igra zbog publike a mi imamo situaciju da će do kraja ovih grupa trećina klubova igrati pred praznim stadionima ovo više nema smisla!!!Mada ustaše treba kazniti apsolutno!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter