0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dan derbija, engleski, francuski, portugalski i derbi meč ABA lige – povratak Zvezde u Superligu

Objavljeno: 07.10.18 u 08:50

Bogat sportski sadržaj na programima TV kanala u našoj zemlji nastaviće se i drugog dana vikenda.

U prvom planu je fudbal, ali nikako ne bi trebalo propustiti reprizu prošlogodišnjeg finala ABA lige.

Od sedam časova i deset minuta na prvom kanalu Sport kluba možete pratiti trku za Veliku nagradu Japana, dok je u nastavku programa na istom kanalu bogat sadržaj mečeva Premijer lige. Od 13 sati igraju Fulam i Arsenal, od 15.15 na programu je meč između Sautemptona i Čelsija, dok će se od 17.30 sastati Liverpul i Mančester Siti, a fudbalski program na ovom kanalu od 20.45 časova zatvoriće duelom Valensija i Barselona.

Od 18.30 časova na drigom kanalu Sport kluba možete pratiti derbi portugalskog prvenstva između Benfike i Porta, dok je već od 6 sati ujutru na trećem kanalu iste televizije na programu Moto GP trka.

Od 13 časova na prvom programu Arene sport uživo će biti prenošen duel Zemuna i Crvene zvezde, dok je od 19 sati na programu košarkaški regionalni derbi između Budućnosti i crveno-belih, a od 21 derbi francuskog prvenstva između PSŽ-a i Liona.

Televizija Eursoport na svom drugom kanalu prenosiće tri meča Bundeslige, prvi od 13.15 sati između Frajburga i Bajer Leverkuzena, drugi od 15.30 časova između Hofenhajma i Ajntrahta iz Frankfurta i trći od 18 časova između Lajpciga i Nirnberga.

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter