7
Evrokupovi

‘TEŠKO IM JE PALO JER SE NISU ČULI’: Predsednik Vučić burno reagovao povodom napada na zvezdaše u Parizu!

Objavljeno: 05.10.18 u 11:22

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom sukoba francuskih i srpskih navijača po završetku utakmice Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde.

Vučić je novinarima u hotelu Hilton izneo da će od Francuske tražiti imena svih osoba koje su učestvovale u napadu na navijače Crvene zvezde po završetku meča na ‘Parku prinčeva’.

– Valjda im je teško palo što ih na njihovom stadionu nisu primetili i što se nisu čuli, pa su valjda rešili da motkama iskale bes na Zvezdinim navijačima – rekao je Vučić tom prilikom.

Poručio je da će nastaviti saradnju sa francuskim službama, baš kao što je to bio slučaj kada je u Beogradu ubijen navijač Tuluza Bris Taton.

– Tražićemo sva imena bandita i huligana koji su motkama napadali navijače Crvene Zvezde, a tražićemo da vidimo i kako su i na koji način kažnjeni – rekao je Vučić i dodao da ‘ukoliko se neki od tih kriminalaca sa fantomkama i motkama pojavi ovde, razume se da ćemo nastaviti dalju saradnju sa francuskim službama’.

Pari Sen Žermen je u sredu uveče savladao Crvenu zvezdu sa 6:1 u meču drugog kola Grupe C Lige šampiona.

0
0

7 Komentara

  1. E MOJ BIVSI VODJA CIGANA.
    KAD TVOJI BATINASI IZ
    ZASEDE NAPADAJU DRUGE
    I MUCKI UBIJAJU NIGDE
    TE NEMA. A SAD TE BOLI.
    BUDI BAR MALO REALAN.

    0
    0
    Odgovori
  2. jel moguće da ovaj čovek ovo priča,ko je ubio Pantića u Bjeljini,Jukića u Bg,batine svojih ljubimaca nemožeš da namestiš, bez vetra u ledja od strane drzave Zvezda i njihove gejlije su druga liga,
    ps. kad se igra drugi set

    0
    0
    Odgovori
  3. Овај би се умијешао и у данашњи ручак моје бабе… а не мораш да све коментаришеш

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter