0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

TOMAS TUHEL NAKO ZVEZDE: Imamo najbolji tim, bili smo fantastični

Objavljeno: 04.10.18 u 09:13

Trener Pari Sen Žermena bio je zadovoljan kako je sinoć njegova ekipa izgledala na terenu protiv Crvene zvezde.

Domaći tim slavio je rezultatom 6:1, a stručnjak smatrad da bi njegova ekipa stalno trebala da igra ovako.

– Bili smo fantastični. Iz utakmice u utakmicu podižemo nivo i to ste videli i večeras. Dosta golova smo postigli posle osvojenih drugih lopti, a sviđa mi se i način na koji smo držali loptu i prosto uživali u posedu. Želim da stalno igramo ovako, sa dosta trčanja, pasova, i zatvaranja rivala, počeo je Tuhel.

Komplimente je posebno dobio Brazilac Nejmar kog trener ne želi da odvaja od ostatka tima.

– Radi se o jednom od najboljih fudbalera u Evropi. Imamo nekolicinu takvih u timu, ne samo Nejmara. Mnoge utakmice smo dobili zahvaljujući činjenici da imamo najbolje fudbalere, ali i najbolji tim. To je važno za PSŽ, rekao je on.

Na pitanje o tome da li je konačno našao idealnih jedanaest, nemački trener imao je spreman odgovor.

– Nije samo suština naći 11 igrača, već iskoristiti sve resurse koji su na raspolaganju. Imamo mi i Markinjosa, koji je važan, a igrao je protiv Nice pre nekolik odana. On je top igrač, teško ga je izostaviti, ali svi igrači su spremni i imam veliko poverenje u njih. Moderni fudbal nije samo da nađeš standardnih 11, već da napraviš raznovrstan tim, taključio je Tomas Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter