0
Evropske lige

ZIDAN ODBIO JUVE: Junajted na potezu?

Objavljeno: 02.10.18 u 12:51

Zinedin Zidan neće pomoći Juventusu sa pozicije direktora, ali bi uskoro mogao da sedne na klupu Mančester Junajteda.

Kako prenose italijanski mediji, Zidan je odbio ponudu „bjankonera“ da sedne u fotelju italijanskog velikana jer želi, navodno, da nastavi trenersku karijeru.

Tu na scenu stupa Mančester Junajted. Dani Žozea Murinja se po svemu sudeći bliže kraju, a jedini kog mediji, navijači i uprava vide kao naslednika Portugalca na duže staze je legendarni Francuz rodom iz Alžira.

On je navodno već razgovarao sa nekadašnjim levim bekom „crvenih đavola“ Patrisom Evrom, koji bi trebalo da mu bude pomoćnik, dok bi prvo pojačanje bio još jedan Francuz, Karim Benzema.

Takođe, to bi moglo da znači i ostanak Pola Pogbe na „Old Trafordu“. Naravno, pod uslovom da već ove zime ne napusti Junajted. Ukoliko pak ostane do leta, nije isključeno ni da promeni želju, s obzirom na to da bi Junajted pod Zidanom ipak trebalo da igra nešto drugačiji i Pogbi mnogo bliži fudbal od Murinjovog.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter