0
ATP

FOTO:

OVO ĆE SE SVIDETI ZVEZDAŠIMA: Najpoznatiji Srbin ‘opleo fucu’ u Zvezdinom dresu, sa bivšom haubicom crveno-belih (FOTO)

Objavljeno: 02.10.18 u 23:59

Jedna zanimljiva fotografija osvanula je danas na Instagram profilu bivšeg veziste Crvene zvezde.

Na toj fotogragiji vide se dva čoveka koja su se duboko urezala u srca navijača tog kluba.

Najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića i nekadašnjeg fudbalera Boška Janković očigledno spaja ljubav prema ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svetu’. O tome ko je Janković i kakav je igrač bio ne treba trošiti reči, dok je takođe poznato da je i teniski as veliki ljubitelj ovog sporta. Đoković kad god je bio u prilici pratio je mečeve na stadionu ‘Rajko Mitić’, a poslednji put na poklon je dobio i dres sa bečevima Lige šampiona.

FOTO: PRINTSCREEN

Nekadašnji vezisa Crvene zvezde Boško Janković ponikao je u Ljutice Bogdana, a za ovaj klub nastupao je od 2002. do 2006. godine i upisao 74 nastupa uz 24 pogotka, a posebno dragi navijačima su oni iz slobdnih udaraca. Nekoliko puta spominjan je njegov povratak u redove crveno-belih, ali do toga nikada nije došlo, a Janković je završio karijeru 2016. godine nakon isteka ugovra u Veroni, u svoj tridesetdrugoj godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter