7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FILIP STOJKOVIĆ ZA HS: Sve zavisi koliko ćemo PSŽ-u dati prostora, ne idemo u Pariz sa ‘belom zastavom’!

Objavljeno: 30.09.18 u 09:29

Posle dve teške utakmice i osvojenih šest bodova crveno-beli se okreću najslađem izazovu, Ligi šampiona, i meču sa jednim od najboljih timova sveta – Pari Sen Žermenom.

Remi u derbiju i pobede nad Napretkom i Mladosti iz Lučana u prethodnih sedam dana su arhivirani, a sada sledi ono najveće – duel na ‘Parku prinčeva’ protiv jednog od favorita za osvajanje ‘ušatog’ trofeja u okviru drugog kola C grupe Lige šampiona.

Momak koji će imati možda i najteži posao na terenu je desni bek Filip Stojković kog čekaju dueli na boku sa vedetama ‘svetaca’ Nejmarom i Kilijanom Mbapeom.

– Najvažnije je da smo pobedili ove dve utakmice u prvenstvu i od sutra možemo da se pripremamo za Ligu šampiona i meč sa Pari Sen Zermenom – istakao je za HotSport, Filip Stojkovic i dodao:

– Čeka nas težak posao, ali iza nas je veliki broj utakmica i spreman sam za taj duel. Sad videćemo… Daćemo sve od sebe da pokušamo da izborimo pozitivan rezultat, oni će se sigurno pitati, ali ni mi u ‘grad svetlosti’ ne idemo sa ‘belom zastavom’.

PSŽ je počeo sezonu iz snova, ima svih osam pobeda u prvenstvu i obara sve rekorde?

– Fenomenalna ekipa,  pretendent za osvajanje Lige šampiona. Došao im je trener Tomas Tuhel koji forsira taj napadački i brz fudbal, biće to za nas taktički veoma zahtevna utakmica.

Šta očekuješ od Nejmara i drugara u sredu na ‘Parku prinčeva’?

– Sve zavisi od toga koliko ćemo im prostora dati. Ako im ga ostavimo verujem da će pokazati sav svoj kvalitet. Zato moramo da stojimo onako kako nas šef postavi, ispunimo sve zadatke, ali i oni odigraju nešto slabije nego što to sad rade.

Delija neće biti organizovano na tribinama zbog kazne UEFA?

– Bićemo stvarno oslabljeni bez podrške navijača, njihova pesma nam mnogo znači, sigurnije se osećamo na terenu – zaključio je popularni ‘Žule‘.

0
0

7 Komentara

  1. Neki se igrači Zvezde nalaze na 1o hiljada metara visine! Ali, kada padnu sa te visine, pad može da im bude koban! Ova će utakmica protiv PSŽ biti pravo otrežnjenje za mnoge igrače, trenera Milojevića, Mrkelu i Terzića i na kraju će priznati da je ovo njihova realnost! Mene plaše Stojković, koji je spor i neodgovoran, spori Savič, nevidljivi Čaušić, te zaista nedorasli „kapitalci“ Ben, Boaći, Ebesilio i Kafu a svi oni imaju unapred zagarantovana i rezervisana mesta u timu!

    0
    0
    Odgovori
  2. LS sezona 2014/15 Roma-Bajern 1:7, Celzi-Maribor 6:0, Sahtjor-Bate Borisov 5:0 pa druga 7:0, Porto-Bate Borisov 6:0, Bajern-Porto 6:1, Sezona 2015/6 Barselona-Roma 6:1, Bajern M.-Arsenal 5:1, Sezona 2016/17 Arsenal-Ludogorec 6:0, Dinamo Kijev-Besiktas 6:0, Barselona-Seltik 7:0, Borusija Dortmund-Legija 8:4 pa 6:0, Bajern Minhen-Arsenal dva puta po 5:1, Barselona-PSG 6:1, Setona 2017/18 Bazel-Benfika 5:0, Seltik-PSG 0:5 pa PSG-Seltik 7:1, Celzi-Qarabaq 6:0, Maribor-Liverpul 0:7, Liverpul-Spartak Moskva 7:0, Apoel-Real 0:6, Liverpul-Porto 5:0, Bajern-Besiktas 5:0, Pa da ne zaboravim da taj Besiktas voli da ga prima,Liverpul-Besiktas 8:1 jedne sezone.I pored takvih rezultata sada mi kao treba da se iznerviramo jer ce sekundarci iz Humske da nas zavitlavaju a da pritom vece bruke od njihove ne postoji.Pa bolje je primiti 10 od PSG nego biti petardiran od strasne Petah Tikve na svom stadionu.Koji paradoks.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije Stojković bez razloga rekao da Zvezda ne ide u Pariz sa belom zastavom! Zna on vrlo dobro da je Zvezda ovog leta dovela prave „kapitalce“ Kafua, Ebesilia i Boaćija a uz nešto ranije pristiglog „kapitalca“ Bena, Zvezda se može ravnopravno nositi sa svim u grupnoj fazi LŠ! Tako su nas barem ubeđivali čelnici Zvezde da su doveli sve što su želeli! I to je to! Videli smo već protiv Napolia i Partizana kako su odigrali „kapitalci“! Protiv Mladosti su samo to potvrdili!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter