1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO JOVIČIĆ: Vraća nam se za naporan rad

Objavljeno: 30.09.18 u 10:10

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su novu, devetu pobedu u Superligi.

Izabranici Vladana Milojevića pobedili su sa 2:1 ekipu Mladosti, a publika je ponovo bila svedok evrogola. Ovog puta on je delo veziste Branka Jovičića.

– Zaista u poslednje vreme postižemo vrlo lepe golove. U Kruševcu je moj kum Milan Jevtović zatresao protivničku mrežu efektnim udarcem, takođe je Marko Gobeljić postigao pogodak za koji sam siguran da će biti najlepši ove godine u Superligi. To je plod dobrog rada, Bog nam vraća za napore koje ulažemo. Zahvalio bih se i ekipi i stručnom štabu, svi si zaslužni za ovaj gol. Na svakom treningu vežbam ovakve udarce sa distance sa trenerom Milanom Kosanovićem i sada se to isplatilo. Ova utakmica je bila takva da mi se otvorio prostor i da sam više šutirao. Kada to ne radim ja, onda šutiraju moji saigrači. Fudbal je kolektivna igra i nije bitno ko postiže golove, već je važno da ekipa pobeđuje – rekao je Jovičić za klupski sajt.

Zvezdin vezista istakao je važnost nove pobede u domaćem šampionatu.

– Znali smo da nas čeka teška utakmica, Mladost je iskusna ekipa, predvođena odličin stručnjakom. Dugo su na okupu i znali smo da su neugodan protivnik, to su pokazali kroz igre u dosadašnjem delu prvenstva. Najvažnije je da smo mi odigrali dobru utakmicu i da smo pobedili. Možda smo mogli i ranije da postignemo gol, imali smo prilike, ali tek smo ih u drugom poluvremenu materijalizovali. Mladost je uspela da izjednači, ali na sreću brzo smo neutralisali prednost.

Crveno-bele već u sredu (18:55) očekuje utakmica u 2. kolu C grupe Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

– Ne treba mnogo pričati o toj utakmici, PSŽ je skup najboljih igrača na svetu. Očekuje nas lepa utakmica, da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja. Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo – zaključio je Jovičić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter