5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ U PROBLEMU: Molim Boga da se još neko ne povredi – Savić, Stojiljković, Krstičić, Boaći i Rodić roviti

Objavljeno: 28.09.18 u 13:34

Iako naredne sedmice crveno-beli igraju meč Lige šampiona, Vladan Milojević jasno je stavio do znanja da je utakmica protiv Mladosti iz Lučana za vikend prioritet.

Dan uoči utakmice 10. kola najjačeg ranga domaćeg fudbala, mladi stručnjak obratio se medijima.

– U goste nam dolazi jako dobra ekipa, čiji se kontinuitet vidi po dobrim rezultatima. Mladost je pre dve godine izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prošle je došla do finala Kupa Srbije. I ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i sazrela je za velike domete. Ekipa iz Lučana ima trenera Nenada Milovanovića sa najdužim stažom u domaćem prvenstvu i jasno se vidi pečat njegove filozofije, jer uvek zna šta hoće. Nikada nam nije bilo lako protiv Mladosti, ni u Lučanima, ni ovde, rekao je Milojević.

Zgusnut raspored u narednom periodu očekjuje crveno-bele.

– Ne možemo da mislimo na PSŽ, potiskujemo to. Jednostavno ne smemo tako da razmišljamo, ali ne možemo ni potpuno da se isključimo… Igrači dobro znaju da nam je prvenstvo apsolutni prioritet i to stalno potenciramo kroz razgovore i psihološku pripremu. Jako nam je bitan duel sa Mladosti, a nemamo ni mnogo vremena onda posle da razmišljamo o Pari Sen Žermenu. Nije dobro preskakati korake jer onda ne radite stvari kako bi trebalo i zato pozivam navijače na Marakanu da nas podrže u što većem broju, rekao je on.

FOTO: STARSPORT

Pred ovaj meč Milojević se osvrnuo i na kadrovsku situaciju u svom timu.

Vujadin Savić je četvrtak odradio prvi trening i počinje polako da ulazi u ritam. Takve povrede kao što je njegova iziskuju vreme, a mi sve imamo samo vreme nemamo. Nikola Stojiljković je počeo da povećava obim treninga, Nenad Krstičić je imao problema i takođe je u četvrtak lagano trenirao, Ričmond Boaći je povređen posle derbija, a imamo malih problema i sa Milanom Rodićem. Boga molim da me ne iznenadi još neka loša vest danas na treningu, ali to je sve normalno kao sastavni deo igre.

Drago je treneru kluba iz Ljutice Bogdana što je vezista Branko Jovičić pozvan u nacionalni tim.

– Meni kao treneru uvek je drago da igrač Crvene zvezde bude na spisku reprezentacije. Branko Jovičić je to zaslužio igrama i ponašanjem. To je najveća čast za svakog igrača, da brani boje svoje zemlje. To će mu biti motiv više da još jače radi i da bude onaj koji je bio i do sada, zaključio je Milojević.

0
0

5 Komentara

  1. Mislim da grešiš! Možda Milojević igra malo zatvorenije ali to je samo protiv malo jačih klubova kao prošle godine u LE i protiv CSKA, ili ove godine protiv Salcburga, Napolija i Partizana, ali protiv ostalih ekipa u SLS, Zvezda ne igra zatvoreno ili kako ti kažeš sa „parkiranim autobusom u svom šesnaestercu“! Dokaz: broj postignutih golova u Super ligi Srbije, gde prednjače Ben i Boači! Doduše, nismo se baš proslavili, sa efikasnošću, protiv Napolija i Partizana, ali verujem da bi Zvezda protiv PSŽ, mogla napraviti iznenađenje! Nisam baš uveren za Kafua da bi mogao podneti teret utakmice protiv PSŽ, u Parizu, ali u ekipi treba obavezno da budu Ebesilio. Ben i Boaći! Ne znam, ali imam utisak da bi smo sa njima trojicom mogli napraviti iznenađenje u Parizu! Dokazaće oni da nisu bez veze dovedeni u Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ti si i pre derbija rekao da ne priznaješ u profesionalizmu umor…pa si posle njega rekao da je to normalno i očekivano….

    0
    0
    Odgovori
  3. Savic ce se oporaviti Boćko isto ako ne TU JE PAVKOV! Umesto Krleta moze I JOVANCIC ILI EBISILIO NE BRINEM DA NE MOGU DA BUDU VEOMA DOBRA ZAMENA… mada ja mislim da je sve to više zamor BICE TO SVE KAKO TREBA I…. PARIZ PADA!!! ZAPAMTITE OVE REČI!

    0
    0
    Odgovori
  4. Biće vrlo interesantan duel Zvezde i Mladosti, jer će se susresti dve iste fudbalske filozofije – „parkirani autobus u svom šesnaestercu“! Videćemo ko će biti uspešniji, da li učitelj – Milovanović, koji je doajen i rodonačelnik ove prestižne taktike, ili – učenik Milojević?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter