0
Evropske lige

GATUZO ISKREN: Moj Milan nije veliki tim

Objavljeno: 28.09.18 u 11:17

Trener Milana nakon remija sa Empolijem priznao je da ekipa koju vodi nema veliki kvalitet.

Rosoneri nisu uspeli da ovu utakmicu okončaju u svoju korist, a iz pet mečeva imaju samo šest osvojenih bodova.

– Stvorili smo mnogo šansi u prvom i drugom poluvremenu, a onda nam se desila greška koja nas je skupo koštala. Imamo problem da prelomimo utakmice, igrali smo bez Gonzala Iguaina, a Boriniju treba vremena da se adaptira. Nadamo se da će Gonzalo biti tu u nedelju protiv Sasuola, njegova povreda nije ozbiljna, a doktori će proceniti da li je spreman, rekao je on, pa dodao:

– Još jednom smo govorili o nesrećnom ishodu, ali moramo da gledamo napred i radimo na završnici. Kada u nizu napravite mnogo grešaka samopouzdanje pada i to ne možemo da negiramo. Moramo da se fokusiramo.

Ne zamera svom igraču zbog penala koji je skrivio.

– Ne mogu ništa da zamerim Romanjoliju. Ako bih morao da razgovaram sa njim, onda moram da razgovaram i sa onima koji su imali četiri ili pet šansi i nisu postigli gol. Greške mogu da se dese, samo moramo da budemo sigurni da nas one neće skupo koštati. Nismo veliki tim, nismo efikasni, moramo da rastemo, ako nastavimo ovako pre ili kasnije ćemo doći do rezultata, kazao je Gatuzo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter