0
Evropske lige

FOTO: aliveforfootball.com

EMERI O REMZIJU: Moj fokus je na timu

Objavljeno: 28.09.18 u 18:12

Aron Remzi će najkasnije narednog leta napustiti redove Arsenala nakon što su propali pregovori sa klubom oko novog ugovora, a tim povodom se oglasio i trener ovog kluba, Unai Emeri.

U razgovoru sa engleskim novinarima, Emeri je rekao da ne želi da bude upleten u priču oko produžetka ugovora:

– Postoje tri elementa priče, tri aspekta. Prvi je igrač i njegova porodica i predstavnici. Drugu stranu predstavlja klub, a treću igrači. Moj fokus je bez izuzetka na timu. Priprema tima i razmišljanje samo o sutrašnjem meču. Svaki fudbaler ima lično gledište i način rada, treninga, razgovora sa klubom ili saigračima, rekao je Emeri, koji je potom nastavio:

– Ali moje gledište na fokus jeste samo koncentracija na pripremu i utakmice, i zato želim da razgovaram samo sa i o igračima koji razmišljaju i koji su koncentrisani na to da pruže najbolju partiju i pomognu ekipi da odigra što bolje, zaključio je Emeri.

Iz ovoga nije teško zaključiti da Emeri na Remzija praktično više da ne računa, pa je jedino pitanje gde će Velšanin nastaviti karijeru, pošto su za njega zainteresovani Mančester Junajted, Juventus, Milan…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter