5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI U KRUŠEVCU: Milojević koristi sveže snage, pobeda za ‘plus pet’…

Objavljeno: 26.09.18 u 09:58

Crvena zvezda danas od 18.30 gostuje pod Bagdalom Napretku u odloženom meču 5. kola Superlige Srbije.

Tešku seriju utakmica Crvena zvezda nastavlja u Kruševcu. Posle Napolija i Partizana dolazi meč sa ekipom koja je jedina prošle godine porazila crveno-bele Napretkom. Nije lako igrati na stadionu pod Bagdalom, ali kako je sam Vladan Milojević rekao on veruje u svoje igrače i nada se da se loša partija protiv Partizana neće ponoviti.

Kada je reč o sastavu, tu će sigurno biti rotacije. Na golu promene neće biti, te će između stativa stajati Milan Borjan. Desni bok u odbrani pripašće kapitenu Filipu Stojkoviću, dok će centralni deo odbrane sigurno činiti Miloš Degenek i Srđan Babić. Na levom beku bi moglo da dođe do rotacije, te umesto Milana Rodića na teren bi mogao Marko Gobeljić. Na sredini terena trebalo bi da igraju Branko Jovičić, Dušan Jovančić i Lorenco Ebesilio. Po krilima bi trebalo da deluju El Fardu Ben i Veljko Simić. Najistureniji biće Milan Pavkov.

Projektovani sastav izgleda ovako:

Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovičić, Jovančić, Ebesilio, Ben, Simić – Pavkov.

0
0

5 Komentara

  1. Konačno sve više navijača Zvezde počinju da razaznaju neke stvari! Igrači Zvezde se dele na lične ljubimce velikog maga Miloja i ostale! U grupu ličnih ljubimaca spadaju: Stojković, Čaušić, Ben, Kafu, Ebesilio i Boaći! Ponekad, nekog od svojih ljubimaca Milojević i zameni po desetak minuta, ali i među njima ima neprikosnovenih odnodsno nezamenljivih, a to su Ben i Boaći! U njih niko ne sme posumnjati, i u njihove nenadmašne mogućnosti! To su oni i dokazali protiv Napolija i Partizana svojim sramotnim partijama! Ben samo trčkara levo-desno, bez ikakog efekta, bez prodora i vertikalnih pasova, dotle Boaći džogira u krugu centra, potpuno odsutan, bez agresivnosti, bez driblinga (a, on je ipak napadač) i na tome se svodi sva njegova besmislenost u Zvezdi! Mogu zamisliti kako će ova dva „kapitalca“ igrati u Parizu, Liverpulu i Napulju, kao i u Beogradu, protiv Liverpula i PSŽ! Osećam, da će biti vrhunske predstave ovih „kapitalaca“, sa unapred zagarantovanim mestom u timu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Meleg,Jevtovic,Srnic,Milic trebaju da dobiju sansu.Veljko Simic se forsira,ok ali velika se nepravda cini prema Srnicu i Jevtovicu,dokazanim Zvezdasima.Ebesilio jeste dobar,povukao je Zvezdi prolaz protiv Suduve,ali treba razmisliti o Melegu,za sta je on doveden ? Milic,pravi radnik Zvezde,odlican u defanzivnim zadacima,a i u ofanzivi zna da se snadje.Sirok je izbor,a sveden je na minimum,to moze da utice na Zvezdu u negativnom smislu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter