1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Direktor Matematičke gimnazije o golu sa derbija, Zvezdi omraženi klub bi da vodi Boaćija, Stojketova ispovest…

Objavljeno: 25.09.18 u 23:48

I dalje se ne stišava bura nastala posle 158. ‘večitog’ derbija, pa je najveći broj vesti bio vezan baš za poslednji duel između Partizana i Crvene zvezde.

Od samog početka dana se pričalo o isključivo jednoj temi, pa su pažnju privukli Dušan Savić i Ivica Iliev koji su gostovali na TV Prva u jutarnjem programu.

Ubedljivo najčitanija vest bila je o izjavi direktoru Matematičke gimnazije koji je dao odgovor kakav je zaključak o golu Crvene zvezde doneo naučni pul posle dva sata većanja.

Poznato je koliko je potrebno da se izdvoji za uvođenje VAR tehnologije, a igrači Partizana su dobili premije za pobedu u derbiju, iako su odigrali samo 1:1.

Na kraju dana je Vladimir Stojković gostovao na Pinku i pričao o poslednjim dešavanjima, a odjeknula je i vest da turski velikan želi da vodi Ričmonda Boaćija.

Šokantne vesti stigle su i iz Italije, gde je poznati italijanski fudbaler pao na doping testu, ali i iz Španije gde je Isko završio u bolnici i operisan je.

Iz košarke je stigla interesantna vest o novom klubu Alena Omića.

0
0

1 Komentara

  1. direktor matematicke skole neka vrati pare onima koji mu diplomu i poziciju obezbedise (mozda direktor tako i mora … a mozda je i ON clan glavnog odbora stranke …). ugao koji za kameru trazi, IMA … na snimku se kamera na korneru vidi …ovo vam je kao sto SNIMAK postoji … samo se krije …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter