6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘POBEDILI SMO U DERBIJU’: Nesvakidašnji potez uprave Partizana dan posle meča sa Zvezdom

Objavljeno: 24.09.18 u 14:54

Čelnici Partizana su prezadovoljni nastupom svojih igrača u 158. ‘večitom’ derbiju i odlučili su da ih nagrade kao da su pobedili Crvenu zvezdu.

Predsednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura još juče su javno izrazili nezadovoljstvo suđenjem i, kako su naveli, krađom od strane sudija, ali su veoma srećni zbog predstave koju su pružili izabranici Zorana Mirkovića.

Zbog toga su otišli i korak dalje, pa su odlučili da ih nagrade premijama koje su unapred dogovorene u slučaju pobede, iako je konačan rezultat zvanično 1:1.

– Partizan je danas isplatio premije za derbi igračima, jer za nas je derbi dobijen! – rekao je Miloš Vazura.

Partizan možda jeste izgubio veliku šansu da preuzme prvo mesto i napravi još veći pritisak na crveno-bele uoči njihovog gostovanja u Kruševcu protiv Napretka, ali jeste dobio novi impuls i saznanje da može da ugrozi favorizovanog ‘večitog’ rivala.

0
0

6 Komentara

  1. E sad vidite kako je izgledalo biti bespomocan ko lukic za vreme vase tiranije.isto je i on govorio.mi smo osvojili titulu.ovo je jos samo jedan dokaz da se sve obrce i dokaz da ste nas svesno unistavali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter