0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA DAN DERBIJA: Gimnazijalci sa Petlovog brda danas malom Dukiju donose specijalan poklon, i to od svog omiljenog fudbalera – Nemanje (FOTO)

Objavljeno: 23.09.18 u 09:49

Ni Lionel Mesi, a ni bilo ko od njegovih saigrača, Dušanu Todoroviću omiljeni je Nemanja R. Miletić.

Mali Duki je trenutno na lečenju u Barseloni, a među onima koji su zaslužni što se cela država aktivirala i pomogla četvorogodišnjem dečaku je upravo Miletić.

Uz FK Partizan je defanzivac među prvima krenuo sa akcijama prikupljanja pomoći za Dušana Todorovića koji boluje od malignog tumora nadbubrežne žlezde – neuroblastoma. 

Kako zbog obaveza u klubu još uvek nije mogao da ispuni najveću želju malog Dukija i poseti ga u bolnici, Nemanja Miletić je poslao svoj dres dečaku i napisao mu poruku. Pomenuti fudbaler je to učinio putem maturata gimnazije ‘Patrijarh Pavle’ (nekadašnja Petnaesta beogradska gimnazija) sa Petlovog brda.

– Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobediti i u najtežoj životnoj borbi! Verujemo u tebe. Voli te tvoj Nemanja!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter