2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SELTIK JE ZAVRŠIO POSAO:  Evo čiji predstavnici klubova dolaze u Humsku

Objavljeno: 22.09.18 u 10:20

Zahteve za ulaznice uputili klubovi iz Nemačke, Italije, Španije, Francuske i Turske, čiji će prestavnici pratiti veliki megdan.

Pre nekoliko dana brojni skauti su došli da gledaju megdan između Crvene zvezde i Napolija, a njihove kolege će sutra uveče napuniti lože u Humskoj. Brojni klubovi iz Evrope žele da njihovi skauti isprate 158. derbi i zvanične zahteve poslali su Borusija Dortmund, Borusija Mehnengladbah, Spal, Đenova, Fiorentina, Peskara, Las Palmas, Valjadolid, Lil, Nanat, Galatasaraj, Bursa

Ovog puta nema Seltika koji je pratio Vujadina Savića i Filipa Stojkovića, a predstavnik sa ‘ostrva’ trebalo bi da bude Sautempoton, bivši klub reprezentativca Srbije Dušana Tadića koji je sada član Ajaksa. Mnogi ne žele da otkriju svoje ‘pikove’ mada ima dosta igrača iz oba kluba koji su pod lupom kao potencijalna pojačanja za 2019. godinu. Trka je otvorena, kao i tefteri sa utiscima posle srpskog derbija na stadionu Partizana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter